PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

od 4 sierpnia znowu zaczna sie fillery. Teraz nawet wychodza odcinki co mają w sobie 2
minuty fabuły z mangi. Nie wiem po co znowu zaczynaja z tymi fillerami anime jest do tyłu o
jakies 60 chapterów .

ocenił(a) serial na 9
barski26

No cóż.. Trzeba to przetrwać ;)

ocenił(a) serial na 8
xwhysoseriousx

Damy rade :) Najgorsze jest to czekanie cały tydzień na nowy odcinek : /

użytkownik usunięty
agab96

nieeee czekanie da się przeżyć najgorsze są fillery.
bo co innego czekać 7 dni na fajny odcinek a co innego mieć 2 miesiące powrotu do starej serii i przygód w stylu "pokonaj strusia i kangura" albo "weź się zaszczep"

ocenił(a) serial na 8

hah xD Masz racje. Fillery są okropne..

ocenił(a) serial na 8
agab96

Jeżeli jest na co czekać, to dam rade wytrzymać ten tydzień. Jednakżę jeżeli znowu maja się wtracić z filerami na 2 miesiące to ja podziękuje. Będe musiał prztrwać jakas ten okrs, gdyz ja na pewno nie będe oglądałem tych gówniacnych fierów. W najbliższym odcinku przynajmniej połowe zajma filery:/

ocenił(a) serial na 8
Dawar

Ale przecież wiemy że filery będą tak czy tak i nic z tym nie zrobimy... Po prostu musimy przeczekać. Kiedy jest na co czekać to też dam rade wytrzymać, ale dla mnie jest to i tak trudne.

agab96

Jak na razie nie wiadomo czy na pewno będą fillery. Z tego co wiem to teraz nowy mangowy arc się zaczyna. Nawet jeśli będą fillery to będą opowiadały o przygodach na tym statku, który widać w openingu. Oczywiście jest to ten sam co w mandze jak oni płyną na tą wyspę pewną.

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

fillery będą na 100%. Z resztą praktycznie 2 ostatnie odcinki to tez sa fillery. Tylko nie do końca bo zawsze 3-4 minuty jest fabuły

ocenił(a) serial na 4
barski26

ten serial to tragedia jest ; /

kakashi i gai rzucający w siebie garnkami. no proszę was ; /
i to w potencjalnie "zgodnym z mangą" odcinku. żal.

Astral_the_Shadow_Prayer

Właśnie dlatego będą fillery bo anime strasznie nadgoniło mangę... Obecnie jestem do tyłu z oglądaniem anime i czy fillery od 182 do 196 są warte oglądnięcia?

ocenił(a) serial na 8
Psyhofans

Nie nie sa warte. Ale jak chcesz obejrzec to mozesz 182 i 191

barski26

To podaj pełny dowód, że teraz fillerowy arc będzie. Ma być mangowy, a kilka fillerowych epizodów może se być.

użytkownik usunięty
barski26

Dzisiejszy odcinek do tego stopnia mnie dobił, że nawet nie obejrzałam do końca. Ja, osoba, która obejrzała wszystkie do tej pory fillery bez skargi, z niecierpliwością czekając na wszystkie odcinki: fillery, pół fillery, odcinki zgodne z mangą - dzisiaj nie wytrzymałam! Ja już nie mogę, mam dość, mimo najszczerszych chęci obejrzenia fillerów, może któregoś dnia nabiorę sił, aby obejrzeć te fillery. Zobaczymy co będzie za tydzień:(

ocenił(a) serial na 4

po co się zmuszać?
nie lepiej przeczekać te gówna?

ocenił(a) serial na 9
Astral_the_Shadow_Prayer

ja sobie odpuszczam do momentu, w którym te fillery się skończą.. tych nowych nawet nie ruszyłam, jakoś nie czuje potrzeby : )

xwhysoseriousx

czyli nie jestescie prawdziwymi fanam Naruto

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

najwyraźniej nie :)

użytkownik usunięty
The_Fallen

Ja jestem fanką Naruto, ale te obecne fillery sprawiły, że chyba nie jestem prawdziwą fanką. Dziś próbowałam obejrzeć nowy odcinek i niestety powtórzyła się sytuacja z ubiegłego tygodnia. Nie dotrwałam do końca, chociaż początek nawet mnie zaciekawił, pomyślałam - coś ciekawego się zapowiada, a tu kicha z dalszym wątkiem. Najgorsze jest to, że w przyszłym tygodniu też nie zapowiada się nic ciekawego. Na razi chyba musi mi wystarczyć manga. Bo dzieje się, oj dzieje się w mandze.

ocenił(a) serial na 9

pocieszam się faktem, że tak jak napisałaś ---> w mandze się dużo dzieje.. Ja chyba też nie jestem prawdziwą fanką, ale czy fanowi musi się podobać wszystko ? ;p

ocenił(a) serial na 10
xwhysoseriousx

Dziwne ja mangi nie czytam, widać tez nie jestem prawdziwym fanem:P

użytkownik usunięty
cloud_strife1

Cóż istnieje duża grupa osób na tym forum, której to się nie spodoba. Uważają się za wielkich fanów Naruto, nie chcą nawet czytać nawet odrobiny krytyki w stronę ich ulubieńca. Zdaję sobie sprawę, że prawdopodobnie mój głos wypowiedziany na tym forum nie dotrze do twórcy/twórców mangi/anime. Ale nie znaczy to, że jestem aż tak "zaślepiona" w Naruto. Widzę zarówno atuty jak i błędy tego anime, dlatego mam prawo do tego, aby się wypowiedzieć. Skoro nie czujesz potrzeby czytania mangi, a wystarczy ci anime, ja nie mam nic przeciwko temu, przez to nie uważam cię, że nie jesteś prawdziwym fanem Naruto.

ocenił(a) serial na 10

Hmm określenie fan w moim przypadku jest dużo na wyrost:)
Znam wiele lepszych anime, ale te ogląda się miło jako odmóżdzacz.

użytkownik usunięty
cloud_strife1

Skoro tak twierdzisz, też mam tak z niektórymi serialami, które są dobre na odmóżdżenie. Ja tylko Naruto oglądam z anime, innych nie znam, tzn. tylko ze słyszenia. Więc nie mogę porównać Naruto do innych anime/mang.

ocenił(a) serial na 9

zgadzam się w 100 % ;)

ocenił(a) serial na 9
xwhysoseriousx

Wiecie co te filery są beznadziejne , głównie wkurza mnie to że w tych fillerach Naruto jest cieniasem , Dla czego w obecnych filerach Naruto napaża się w zwykłym rasenganem , chciałbym zobaczyć jak używa trybu Sage. W odcinku 225 zamiast użyć trybu pustelnika on trzaskał się jak przeciętny genin tak to mnie wkurza. Rozumiem że muszą być filery ale mogliby chociaż w nich pokazać jak naruto unowocześnia tryb pustelnika a nie w zwykłym trybie.

disign

Niedługo filler z Rockiem Lee. Pewnie do dupy będzie, ale co po nim? Może odcinki zrobią się choć trochę ciekawsze.

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Tak jak wspomniałeś pewnie będzie do dupy, wątpię aby były po nim ciekawsze.
Ciekawsze odcinki będą jak nie będzie filerów.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Początek odcinka z Rock Lee był nawet ciekawy, ale niestety albo na szczęście po niedługim czasie przestałam oglądać. Starają się zrobić ciekawe początki, ale chyba się przeliczyli, co do pozostałego czasu odcinków. A fillery chyba będą jeszcze przez pierwsze dwa czwartki października, a potem ma juz iść zgodnie z mangą.

Wątpie