Sorry ,że dodaję już drugi wątek pod rząd ,ale jakoś wieje nudą na tym forum i czyham (nie wiem czy to poprawnie ortograficznie ,ale kit.xd) na jakąś dobrą dyskusję.xD Więc myślę ,że Sasuke nie umrze .
Na początku myślałam tak samo tzn.że Sasuke nie umrze i wróci do wioski.Jednak później pomyślałam sobie ,że to raczej nie będzie coś w stylu pięknej bejczki ; )
Ale teraz znów zdałam sobie sprawę,że jednak Sasek nie może umrzeć.A dlaczego? Pomyślcie co by się stało z Naruto.Co on mógły "przeżywać"?? Bo ,bo przecież to był jego pierwszy przyjaciel , pierwszy,który go w pełni zaakceptował takim jakim był i stał się naprawdę mu bliskim.
Te całe wysiłki Naruto ,żeby sprowadzić swojego najlepszego przyjaciela ,który był dla niego jak brat(którego nigdy nie miał) , poszłyby na marne. On by się załamał . Chociaż te"reguły" shinobi mówią ,że ninja powinni stłumić swoje emocje i uczucia. No, ale Naruto jest jaki jest.xD Ja obstawiam przy tym ,że Sasuke wróci i wątpię ,że zmienię zdanie..hehe..xd.
Co wy na to ? ?
No cóz mi tam na tym sasuke niezależy. ogólnie sasuke jest mierny i słaby. Nie jest taki jak Itachi, sam rozwijał swoje zdolności, a Sasuke działal pod wpływem Itachiego i nawet podczas walki, którą stoczyli nie był by w stanie go pokonać. Więc co to za przyjemność pokonać kogoś kto sie poddaje. Zawsze chamski, nieprzyjemny, widzący tylko czubek własnego nosa. Więc czy go uśmiercą czy nie to mi to zwisa.
Sasuki to zamknięty w sobie emo....
Więc nie zdziwie się że weźmie żyletke i zachlasta się na śmierć.
Nawet by mi to pasowało.
no być może. a jakby to zrobił to naruto też by wziął żyletkę i też by się zachlastał na śmierć :)
a po naruto zrobiłyby to też Hinata i Sakura ,bo nie wytrzymałyby psychicznie :)
Do diediej_5 zgodzę się z tym że to zarozumialec itd tak został wykreowany i jego życie potoczyło sie tak a nie inaczej ale nazywania go miernym i słabym bym nie zaryzykował no faktycznie przejął zdolności Orcia ma techniki Itasia bez nich był by przeciętny nie zapominaj a sharinganie a teraz jest superhipermega motherfucker> PS ja też wolałem Itasia 10000x bardziej ale co by nie mówić to sasuke w tej chwili jedna z najsilniejszych postaci
"sasuke nie umrze
Sorry ,że dodaję już drugi wątek pod rząd ,ale jakoś wieje nudą na tym forum i czyham (nie wiem czy to poprawnie ortograficznie ,ale kit.xd) na jakąś dobrą dyskusję.xD Więc myślę ,że Sasuke nie umrze ."
Masz racje nie umrze bo jest narysowany
Hehehe.Masz pecha bo nie porozmawiasz już sobie z założycielem tego tematu.xdd