PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 34 tys. ocen
8,2 10 1 33516
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

wyjaśnienie

ocenił(a) serial na 10

czy może mi ktoś wyjaśnić jedną rzecz
ciągle mnie to ciekawi i nie przestanie dopóki ktoś mi tego nie wyjaśni mianowicie o co chodziło z tymi oczami naruto podczas walki z kakzu (wyglądały jak lisie jednak były wciąż niebieskie) później nie było już o tym wzmianki

ocenił(a) serial na 10
bunio116

czy może mi ktoś to wyjaśnić mam co prawda własną teorię ale chce się zapoznać z innymi

ocenił(a) serial na 9
bunio116

Być może dlatego że Naruto nie używał czakry lisa tylko własnej.

ocenił(a) serial na 10
Profesor886

widać nie wiesz o co mi chodzi :

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i430.photobucket.com/albums/qq23/Korat _16/Uzumaki%2520Naruto/Kyuubi_Blue_Eyes_by_NarutoXSakuraLO.jpg&imgrefurl=http:// www.tailedfox.com/forums/naruto-character-discussions/5134-konohagakure-genins-g uide.html&usg=__EDEaeG72TcIZgyJ0Ld5uBaaLMos=&h=268&w=391&sz=15&hl=pl&start=0&tbn id=xhhsgkN_3uY2AM:&tbnh=121&tbnw=162&prev=/images%3Fq%3Dnaruto%2Bfox%2Bblue%2Bey es%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:offic ial%26biw%3D1152%26bih%3D674%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=253&vpy=75&d ur=1127&hovh=186&hovw=271&tx=173&ty=90&ei=8_NrTK2uEY6UjAeZo4G3Ag&oei=8_NrTK2uEY6 UjAeZo4G3Ag&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:0

bunio116

To jest chyba błąd animatorów. W mandze czegoś takiego nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

NO właśnie ja też i to mnie nurtuje

ocenił(a) serial na 10
bunio116

przejrzałem jeszcze raz mangę i jednaj jest to zaznaczone tak więc to nie jest błąd...

bunio116

Też rzuciłem okiem na tamten chapter, i fakt, w mandze to też jest. Chyba to po prostu oznaka złości, tak jak przy pościgu za Deidarą.

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

podczas pościgu za deidarą miał przecież czerwone oczy jednak.. mimo wszystko jest to dziwne no cóż trzeba zapytać twórce :P

bunio116

Manga jest czarno-biała, nieprawdaż? A twórcy anime spaprali robotę, (Jak zwykle, zresztą) i zrobili oczy w założeniu czerwone niebieskimi

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

ale naruto otaczała czakra lisa tak więc nie musi być w kolorze aby ją zobaczyć zresztą podczas walki z kakuzu naruto nie potrafił kontrolować lisa - gdyby używał demonicznej czakry zaczął by tracić kontrole nad bestią nie prawdaż? :P

bunio116

Nie rozumiem Twojego toku myślenia - identycznie było przy wspomnianym pościgu za Deidarą - Naruciak był wkurzony, i miał oczy Lisa. W anime podczas walki z Kakuzu animatorzy skopali sprawę, i tyle.

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

ahhh dobra ale ty nawiązałeś do pościgu za deidarą, o to mi chodziło, że podczas wyżej wymienionego nie tylko oczy były widoczne, dochodziły do tego inne aspekty paznokcie, włosy, wyostrzające się kości policzkowe i ta wspomniana wypływająca z naruto czakra natomiast podczas walki z kakuzu były to tylko te oczy nie sądzę że animatorzy by przeoczyli taką znaczącą scenę. może się mylę ale cóż.... zresztą nawet wspomniał wtedy jamato, iż kakashi ujrzy zupełnie innego naruto.

bunio116

Animatorzy już nie takie rzeczy paprali :(

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

nom z tym muszę się z tobą zgodzić :P