PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Tak, myślę, że Cheetos wykupią sobie prawa do Naruto i zrobią krążki zaraz po Fanky Panki (czy jak tam).
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

Weeź, to by było okropne bo bym musiała wtedy zacząć jeść chipsy xD mi tam wystarczą te nieszczęsne naklejki w rogalikach, które musze zbierać...

ojejQQ

oby nie, zrobi się wtedy mania jak kiedyś na pokemony i wstyd się będzie przyznań, że się to ogląda O.o

Vinel

Nie...
Ze wspaniałego anime chcą zrobić komercyjne gó**o:/

mielone_

Masakra^^ Chociaż jeżeli coś takiego zrobią to to będzie do tej bajeczki Naruto, która jest na jetixie^^
Bo przecież Naruto na jetixie to nie Naruto, więc nie zdziwiła bym się, żeby prawdziwi fani (przynajmniej Ci, którzy nie jedzą nałogowo chipsów ^^) Nawet się niezoriętowali, że coś takiego jest ^^

ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

omg niemoge jest chrupek a musialabym zaczac a jeszcze nie mogesie pozbieradc po rogalikach juz mi od nich niedobrze ale trzeba sie poswiecic:)

xShReWx

Ja tam tylko dwa razy kupiłam rogalika xP

mielone_

A ja żadnego nie kupie bo jestem przeciwko komercjalizacji... Żetoniki w chipsach, naklejki w rogalikach, zdrapki w Marsjankach, do tego cała masa breloczków, kolczyków, figurek itd... Wszyscy będą sobie kojarzyc to anime z bajeczką dla dzieci, które wpierdalają rogaliki bo są tam naklejki oraz macają paczki chipsów w supermarkecie w poszukiwaniu KaPsElKa. Nie chce żeby z Naruto zrobili takie gówno jakim były pokemony.

Uruhara

Ta. Pamiętam jaka jazda była z tymi pokemonami;P

Ale ja nie kupiłam rogalika ze względu na Naruto. Kupiłam, bo była głodna, a ten rogalik jest dobry ^^

ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

Mi tam rogaliki i inne dziwadła są obojętne. Grunt żeby nie pojawiły sie figurki z Naruto w zestawach Happy Meal.

Ashura

O_O
Gdyby takie coś nastopiło to zachowałabym się jak 'imoł' (;P) i pocięła xPP