Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 33074
7,5 4 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Tak, myślę, że Cheetos wykupią sobie prawa do Naruto i zrobią krążki zaraz po Fanky Panki (czy jak tam).
Co o tym myślicie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

Weeź, to by było okropne bo bym musiała wtedy zacząć jeść chipsy xD mi tam wystarczą te nieszczęsne naklejki w rogalikach, które musze zbierać...

ojejQQ

oby nie, zrobi się wtedy mania jak kiedyś na pokemony i wstyd się będzie przyznań, że się to ogląda O.o

Vinel

Nie...
Ze wspaniałego anime chcą zrobić komercyjne gó**o:/

mielone_

Masakra^^ Chociaż jeżeli coś takiego zrobią to to będzie do tej bajeczki Naruto, która jest na jetixie^^
Bo przecież Naruto na jetixie to nie Naruto, więc nie zdziwiła bym się, żeby prawdziwi fani (przynajmniej Ci, którzy nie jedzą nałogowo chipsów ^^) Nawet się niezoriętowali, że coś takiego jest ^^

ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

omg niemoge jest chrupek a musialabym zaczac a jeszcze nie mogesie pozbieradc po rogalikach juz mi od nich niedobrze ale trzeba sie poswiecic:)

xShReWx

Ja tam tylko dwa razy kupiłam rogalika xP

mielone_

A ja żadnego nie kupie bo jestem przeciwko komercjalizacji... Żetoniki w chipsach, naklejki w rogalikach, zdrapki w Marsjankach, do tego cała masa breloczków, kolczyków, figurek itd... Wszyscy będą sobie kojarzyc to anime z bajeczką dla dzieci, które wpierdalają rogaliki bo są tam naklejki oraz macają paczki chipsów w supermarkecie w poszukiwaniu KaPsElKa. Nie chce żeby z Naruto zrobili takie gówno jakim były pokemony.

Uruhara

Ta. Pamiętam jaka jazda była z tymi pokemonami;P

Ale ja nie kupiłam rogalika ze względu na Naruto. Kupiłam, bo była głodna, a ten rogalik jest dobry ^^

ocenił(a) serial na 10
ojejQQ

Mi tam rogaliki i inne dziwadła są obojętne. Grunt żeby nie pojawiły sie figurki z Naruto w zestawach Happy Meal.

Ashura

O_O
Gdyby takie coś nastopiło to zachowałabym się jak 'imoł' (;P) i pocięła xPP