PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Ja chyba pozwę Jetix do sądu, za nadawanie takich "bajek"... Gdzież to dzieciom puszczać, oni pogłupieli już całkiem? Z resztą, co się dziwić...? Oni od zawsze puszczają tzw. "bajki dla dorosłych", nie koniecznie produkcji japońskiej... Ale żeby dać to jako kanał dla dzieci?!
SKANDAL!!!

wiwior591

Moim zdaniem anime również jest syfem i nie przekonasz mnie że anime nie jest syfem więc daruj sobie dyskusje ze mną

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Alaric_Saltzman

O.o możesz mnie nie obrażać? Co w tym dziwnego, że lubię anime? I co to niby ma wspólnego z rzeczywistością :)
Może wy chłopaki szymas i alaric oglądaliści za dużo bajek z cartoon network czy hanna montana i to wam się rzuciło na mózg, skoro bez powodu atakujecie innych jak Ci nie zgadzają się z wami?

wiwior591

Nigdy nie oglądałem nowych bajek. Anime porażka na skalę światową. Dla dzieci Neo i dla niektórych dwudziestoparoltaków Neo

Alaric_Saltzman

Skąd takie wnioski, że porażka i tylko dla dzieci neo?

wiwior591

Bo takie mam zdanie uparta psyhofanko

wiwior591

Już od niecałych 20 lat nie kręcą mnie bajeczki

szymas93

Za to DN lubisz

szymas93

Death Note

wiwior591

bo było dobre do chyba 15 odcinków i potem mi się znudziło (bo to anime).
NIGDY WIĘCEJ ANIME

szymas93

Aha. No super. Czyli anime jest złe, bo się nudzi? Naruto obejrzałeś chociaż jeden odcinek? Bo mi się wydaje, że nie.

wiwior591

Obejrzałem koło 10 pierwszych i się znudziło i kilka dni później obejrzałem Death Note i też się znudziło. "Czyli anime jest złe, bo się nudzi" i tego nie powinno się puszczać dzieciom. NARA

szymas93

Szkoda, że na ten drugi powód nie masz żadnych argumentów, ani potwierdzeń.

wiwior591

Potwierdzeniem jest to że mówię ci że mi się nudzą bo są bez sensu!!!!!!!
NARA CI

szymas93

No to, to ok. Ale miałam na myśli to, że się nie powinno puszczać dzieciom. Powiedziałeś tylko, że im się mózg lasuje. Ale to niestety tylko twoje domysły i widzimisie. Nie określiłeś przedziału wiekowego dzieci, ani nic. Wiesz dyskusja polega na wymianie argumentów, a nie powtarzaniu non stop tego samego, w dodatku głupot wyssanych z palca. Dorośnij do forum publicznego, to może kiedyś podyskutujemy :) Żegnam

wiwior591

Mam 24lata więc ile jeszcze muszę dorosnąć?

szymas93

Raczej dojrzeć

wiwior591

no to dojrzeć i przestań wytykać błędy i wypppierdalaj oglądać anime

szymas93

Dojrzeć do tego, aby móc podyskutować kulturalnie :)

Alaric_Saltzman

Psychofanko? Nie sądzę. Ja akurat się nie kłócę (przez ó zamknięte się pisze analfabeto). Po prostu podaję argumenty, a wy jak zwykli idioci potraficie tylko obrażać fanów i nazwać anime "syfem". Naprawdę jesteś, aż tak ograniczony? To smutne. Powinieneś dorosnąć do udzielania się na forum publicznym, bo twoja elokwencja i kultura powala :) Żegnam

wiwior591

wolę być analfabetą niż oglądać Shizy (Anime)

wiwior591

No widzisz dla mnie anime jest i będzie syfem. Ciekawe ile ty masz lat? skoro oglądasz anime to masz koło 15 lata jak masz więcej to ja ci radzę dorosnąć do prawdziwych filmów i seriali chyba że jesteś niedorozwinięta psychicznie. Pozdrów rodziców i niech Ci kolację zrobią!

Alaric_Saltzman

Hm.. lubię i filmy i seriale i anime. A lat mam troszkę więcej :) widać po twoich wypowiedziach, e jesteś dzieciaczkiem, bo nie potrafisz przyjąć do siebie zdania drugiej osoby.

wiwior591

A ty nie umiesz się odpie*dolić od drugiej osoby dzieciaku

Alaric_Saltzman

hahaha kto się wpieprzył w dyskusje? Kto zaczyna rozmowę i nie kończy. raczej dzieckiem nie jestem.

wiwior591

Raczej no właśnie dzieciaczku. Dostałaś już dziś jakieś ocenki? może na plastyce za narysowanie Naruto

Alaric_Saltzman

O.o Raczej już szkolę skończyłam.

wiwior591

Podstawówkę? Chyba że jesteś starsza i masz coś z Psychiką ponieważ mówisz że skończyłaś już szkołę to masz koło 20lat i dalej oglądasz Anime

szymas93

No to mam coś z psychiką. Bo uważam anime za całkiem sympatyczną rozrywkę

wiwior591

I zapewne nie masz Znajomych! Chyba bardziej sympatyczną rozrywką jest poszaleć ze znajomymi w jakimś klubie niż lasować mózg przed Anime (wątpię żeby Ci się bardziej zlasował mózg)

szymas93

Hmm... nie widzę związku? Nie chodzę do klubów, bo nie lubię. Dla mnie tam chodzą sami bananowcy. Ze znajomymi wolę imprezę zrobić w akademiku.
Wytłumacz mi jaki ma związek anime ze znajomymi, bo nie rozumiem twojego toku myślenia.

Alaric_Saltzman

Analfabeta... Nie, nie jestem "tempa" i nie rozumiem jego żałosnego toku rozumowania, bo oglądanie anime nie ma nic wspólnego z posiadaniem znajomych.
Rozkładać nogi? Jesteś chory psychicznie. Po ch*j obrażasz ludzi? Żal mi takich idiotów jak ty. Dzieciak w gimnazjum i uważa się za nie wiadomo kogo

ocenił(a) serial na 10
szymas93

Kończ waść wstydu oszczędź

Alaric_Saltzman

Ty tak serio O.o?

Alaric_Saltzman

skończ już psycholu

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

łohoho jak powiało biedą intelektualną

Jenova13

U twego ojca? jest na tyle głupi że "wyprodukował" Psyhola oglądającego ANIME

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

teksty o rodzicach, widać, że prosty lud nie wyrósł jeszcze z poziomu gimnazjum. Zamilknij na zawsze bo z każdym słowem coraz bardziej widać jak ci słoma wyłazi z butów. Na pole, gnój wywozić, a nie pokazywać swój marny poziom intelektualny publicznie.

Alaric_Saltzman

psychola pisze się przez "ch" ty osle. szkoda że znowu nie udało ci się zabłysnąć, zwróć uwagę na słowo ZNOWU - sądząc po poziomie wypowiedzi to już nie pierwszy raz... czy tylko ja mam wrażenie, że powoli mamy do czynienia z ewolucją wsteczną?

Alaric_Saltzman

Dowartościowujesz się tymi postami?

ocenił(a) serial na 8
wiwior591

wiesz co wiewiór ich to trzeba do psychiatryka, a nie na wolność za dużo wolności słowa i tak jest, że takie mendy się wypowiadają

Sasuke174

Wolność słowa ok. Ale jakaś kultura osobista i szacunek do drugiego człowieka by się przydało

wiwior591

Dla ciebie nikt nie ma szacunku

Alaric_Saltzman

O.o i po co takie żałosny teksty?

ocenił(a) serial na 8
wiwior591

żałość nad żałościami jeśli hejty lubicie taką zabawę nie mówię tu o fanach bo może to lubią to się odchrzańcie. bo nie dojrzaliście do problematyki współczesnego śiwata i radziłbym tu mnie nie obrażać bo wy hejty za mało szacunku macie już fani mają więcej oleju w głowie niż wy antyfani proste?pewnie że proste.Jedna zasada nie lubisz nie oglądasz i tego się trzymajcie