Ja chyba pozwę Jetix do sądu, za nadawanie takich "bajek"... Gdzież to dzieciom puszczać, oni pogłupieli już całkiem? Z resztą, co się dziwić...? Oni od zawsze puszczają tzw. "bajki dla dorosłych", nie koniecznie produkcji japońskiej... Ale żeby dać to jako kanał dla dzieci?!
SKANDAL!!!
Nie oglądam i odradzam innym oglądać coś co lasuje mózg pieprzonym fanom i zółtym ludzikom z Japonii
Skoro nie oglądasz to skąd wiesz?
"Pomidory są nie zdrowe, ale nigdy ich nie jadłem, ale odradzam bo po nich się choruje" Identyczny poziom wypowiedzi :D
"Naród dobry tylko ludzie ku***"-Józef Piłsudzki i ten cytat się akurat do tego nadaje
Zamknij się jak nie oglądałaś to bajka więcej mnie nauczyła niż wszystkie bajki Disneya wpoiła mi do muzgu że nigdy się nie poddawać i jaki ból to samotność oraz jakie to szczęście że mamy rodziców nauczyła przede wszystkim że na przyjaciół zawsze można liczyć i żeby ich nie porzucać to jeden cytat ,, W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto porzuca swoich przyjaciół jest gorszy od śmiecia" Więc jak nie ogl to się nie wyrażaj Naruto może było na początku zboczone lecz dała mi taką lekcje życia jaką nikt inny by mi nie dał. Przyznaje się płakałem na tym parę razy ze smutku ze wzruszenia więc nie wyrażaj się jak nic nie wiesz