To jest straszne co zrobili z tym genialnym anime. Fatalny i kompletnie niedobrany lektor to jedno, ale ta idiotyczna cenzura, to już przesada. Z całą pewnością wolałbym żeby wogóle nie pokazywali Naruto na Jetix, bo potem ludzie będą go oceniać po tej papce. Naruto nie jest okrutne, ale pozbawienie go krwi nie ma sensu.I to żałosne "kumalski" zamiast "cholera" ;D Mimo że nie tego nie pochwalam, polecam ściągnąć sobie go z neta. Już się boję, a nawet sie nie zaczęły pojedynki :/
Mam 15 lat i jestem z Rymanowa. Strasznie jestem ciekawa co będzie w 34 odcinku!! Jeśli będzie coś związane z mamgą to może być ciekawe nawet bardzo!
A w Shipp?den czy w po prostu Naruto? Jeśli Zwyczajne Naruto to jeszcze dużo przed tobą świetnych odcinków.
zwyklym:D a ty pewnie w Shipp?den juz:D slyszalem dzisiaj w szkole od kumpla ze Shipp?den jest bardzo dobre:D hehe masz racje jescze przedemna duzo swietnych odcinkow:)
Tak rzeczywiście Shippuuden jest swietny. To co mi się w nim bardziej spodobało niż w ''Naruto'' że są bardziej dojrzali:).
Ja mam lat 17 i jestem z okolic Żywca. W warszawie nawet byłam raz hehe na wycieczce klasowej. Zgadzam się shippuden jest nawet lepsze od naruto. Ja właśnie oglądam 17 odcinek tyle że się jakoś wolllno ładuje.
Właśnie się dowiedziałem z tej stronki a raczej od jej użytkownika (wypowiedź na samym dole) http://www.narutopolish.boo.pl/readarticle.php?article_id=32
Że Yondaime jest liderem Akatsuki!!!??;/;/ . Ja osobiście nie wierze w to Liderem Akatsuki jest przecież Pain...
Eee... wg. mnie to zbyt naciągane, jestem pewna, że liderem jest Pein, czy też Nagato, jak kto woli ;p To niemożliwe, żeby Yondaime, bohater Konohy założył taką organizacje. A poza tym, myślę, że nie miał szans na przeżycie po użyciu zakazanej techniki i zapieczętowania Kyuubiego w Naruto XD
W to raczej nie uwierzę! Żółty blask Kohony nie dopuściłby sie czegoś takiego.
Nie przejmuj się ja też nie wiem zbytnio a już oglądnęłam prawie wszystkie jak narazie odcinkixD
Żółty blask Konohy to jest Namikaze Minato czyli czwarty Hokage Konohy nazywane także Yondaime. Oddał swoje życie by ocalić swoją wioskę i pokonać lisiego demona.
Też w to nie wierze,ale ten użytkownik z tego forum musiał mieć jakieś podstawy żeby tak napisać nie?...
No niby tak, ale różne plotki chodzą po internecie. Moja argumentacja jest taka:
( UWAGA; SPOILERY)
- Gdyby Yondaime żył, to nie miałby Rin'negana (tak to sie pisze?), bo to jest zaawansowana linia krwi, Peina, o której na pewno by było głośno, a Naruto jako jego syn odziedziczył by ta zdolność po nim.
- W mandze była opowiedziana historia Peina, który jako małe dziecko trafił "pod skrzydła" Młodego Jounina Jiraiyi, co prawda miał wtedy na imię Nagato, ale ero-sennin od razu poznał w liderze małego chłopca z zaawansowaną linią krwi i jego towarzyszkę (w Akatsuki partnerkę) Konan.
Być może Pein pozyskał ciało Yondaime (co zdaje sie być mało prawdopodobne) po jego śmierci i trzyma w "inkubatorach" (nie wiem, jak to nazwać ;p w każdym bądź razie, kto czytał mangę, wie o co mi chodzi ;)) w swojej "kolekcji". Heh, to może być możliwe, w sumie nie wiem, co nam Kishimoto (tak sie pisze?) zgotuje na koniec ;p
no jutro od kumpla bede mial Naruto na dvd:D all odcinki i nie bede musial czekacn a to pieprzone buforowanie sie:D
Heh, ja już przyzwyczaiłam się do bufrowania ;p Znalazłam niejako obejście, zapewne takie, jak każdy. Ehh... nie mogę się doczekać piątku, nowy odcinek powinien być ciekawy ;p
Chyba,że kumpel oleje Cię ciepłym moczem wyśmieje ci się w twarz i nazwie idiotą że oglądasz takie cos jak Naruto! xD
P.S. Oczywiście trochę to podkoloryzowałem i był to żart:D
Innymi słowy poprostu zapomni Ci przynieść:].
Heh :) Myślę, że każdy z was (nas ;)) to robi - po prostu włączam odcinek i czekam jakieś 10 - 15 min robiąc coś innego (np. siedzę na forum Filmwebu ;)) zanim zacznę go oglądać, dzięki temu się nie zacina w połowie ^.^
Aha. Myślałem,że jakiegoś cheata używasz xD. Ja też tak robie tylko,że oglądam go wtedy gdy pojawią się te dwie pierwsze kreski:) i nie zacina mi się:).
Heh, u mnie zależy od tego ile osób jest na linii, czasami jest tak, że w ogóle nie muszę buforować, tylko odcinek idzie ładnie, czysto cały czas, a czasami muszę cały przebuforować, żeby obejrzeć ;p Ehh... dziwne ;p
To macie fajno bo u mnie jak oglądam pojedynczo to muszę czekać aż sie załaduje do połowy:( przynajmniej!!! i to mnie wkurza:/ jutrzejszy odcinek powinien być ciekawy patrząc na to jak się zakończył 33 heh:)
hehe no mam nadzieje ze nie zapomni a tak po pierwsze to on tez fan Naruto skoro ma na dvd az 9!! czaicie:D kurde tak gadacie o tym Shippuden ze normalnie nie moge sie doczekac kiedy to normalne skoncze i zaczne to Shippuden hehe a Shippuden to ile ma odc. byc?? slyszalem ze tez duzo:D
hehe wiecie co? ten temat wydaje mi się lekko zaśmiecony^^ i lekko przeładowany spamem i rzeczmi nie na temat... może byśmy se jakieś forum założyli lub jakiś chat na polchacie?? Mże być też zwykłe gg, i rozmowa konferencyjna =) jak myślicie?
xxxolgaxxx - w sumie niezły pomysł, ja już nieraz pomyślałam, że nieco offujemy na co niektórych tematach na forum, a jakbyśmy coś swojego założyli, to moglibyśmy gadać do upadłego i to wyznaczalibyśmy granice XD
dobra ja moge podac^^ ale lepiej by bylo załozyc forum =D jest ktoś chętny? ja moge być grafikiem i zrobić logo =P
Ja bym może i pomogła ale jak dla mnie internet komputer i te sprawy to jak narazie czarna magia:)) Czyli innymi słowy zbytnio się nie znam heh:):)":)a jak co to gg mogę podać.
Heh, ja jestem za forum ;p Takie stateczniejsze by było, niż konferencja na gg, ale numer tez mogę podać, chociaż rzadko bywam ^.^ W robieniu forum mogę pomóc, bo jakieś tam podstawy mam ;p
Ehh... ja nie chcę pakować się w administratorstwo.... W robieniu forum pomóc mogę, ale na prowadzenie go nie miałabym czasu ... Ehh...
ja tez czasu nie mam:P a tak uciec od tematu to mowie wam zalujcie ze nie macie Naruto na plytach po pierwsze 10 razy lepsza jakos niz na stronie:D po drugie nie trzeba czekac:D hehe skonczy sie jeden to wlaczam nastepny:D
Picia.... normalnie, uważaj, bo tam sie do ciebie wybiorę i ci je ukradnę XD Może mi też uda się pozyskać jakąś przyzwoitą wersję na płytach ... <myśli> ... tylko kto u mnie, w małym miasteczku ma takie coś jak Naruto O.o Ehh...
Heh, Picia, jakbym już cię tam nawiedziła, to nie byłoby innego wyjścia od przegrania, bez płyt (płyty?) bym nie wróciła do domu ;p
Darth Oodama Rasengan - Ten trójkącik rzeczywiście dwuznacznie brzmi ;p A co dokładnie miałeś na myśli? Ehh... ja dziś ciężko kapująca, choroba mnie hamuje XD
Chodziło o to,że miałaś zamiar spotka się z Picią i powiedziałem że ''może trójkącik'' że ja też bym dołączył xD
Fajnie mieć na płytce wszytstkie odcinki, ale żeby mieć je wszystkie trzeba poświęcić sporo czasu na szukanie przetłumaczonych na język polski odcinków.
hehe ja sobie ściągnełam wszystkie dotychczasowe odcinki Shippuudena z neta :P tylko nigdzie nie ma 1 seri ;/
moj kumpel sciagal Naruto te 220 odc. przez 2 lata:P bo to w formacie avi 1 odc. 200 ponad mb:P nagrac to bym ci nagral:P czemu nie taki chamski bym nie byl przeciez:D hehe xD