PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32415
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

To jest straszne co zrobili z tym genialnym anime. Fatalny i kompletnie niedobrany lektor to jedno, ale ta idiotyczna cenzura, to już przesada. Z całą pewnością wolałbym żeby wogóle nie pokazywali Naruto na Jetix, bo potem ludzie będą go oceniać po tej papce. Naruto nie jest okrutne, ale pozbawienie go krwi nie ma sensu.I to żałosne "kumalski" zamiast "cholera" ;D Mimo że nie tego nie pochwalam, polecam ściągnąć sobie go z neta. Już się boję, a nawet sie nie zaczęły pojedynki :/

ocenił(a) serial na 9
Dziwniejsza

Wy tu gadu gadu a forum kto zrobi:D:P?

ocenił(a) serial na 10
Darth_Carnage

Jak na moje oko to będzie trudno ponieważ to jest trochę duża odpowiedzialność. Ale może ktoś się tego podejmie:) Ja w każdym bądź razie nie znam się na takich rzeczach.Jednak fajnie by było żeby coś takiego powstało więc... kto się tego podejmie!!?? Hmmm?

ocenił(a) serial na 9
Dziwniejsza

Ja bym się tego podjął bo już prowadzę (czy. zastępca) coś podobnego,ale nie wiem jak sie robi forumZ:D. Można by było stworzyć forum jako użytkownika:D:D. Co wy na to?

Eco

hehe ja tez niewiedzialem ze Naruto wtedy jest:P ale 2 lata temu to Naruto zwyklego bylo z 30 pare odc. :) niewiem kto zrobi forum ktos chetny:D??

ocenił(a) serial na 9
picia_4

No właśnie mówię, że można by było stworzyć forum w formie użytkownika dlatego pytam co wy na to?

Eco

hmmm powiem tak robcie co chcecie byle by bylo:D

ocenił(a) serial na 10
picia_4

no dokładnie Picia:):):) byle by było hehe...

Dziwniejsza

Heh, ja jestem za, byle by jakies forum było ;p Wiecie co, w ogóle zrobimy sobie seans i przez bite (około :)) trzy dni i noce będziemy siedzieć i oglądać Naruto z płyt Picia (? Nie wiem, jak się twój nick odmienia?) XD

Eco

dobrze odmieniasz hehe dobry pomysl pogladamy sobie hehe xD:D milo czas spedzimy xD

ocenił(a) serial na 10
picia_4

Dobre:) Tyle że kto jest w stanie zarwać 3 dni i 3 noce pod rzad hehe:)) mi by było ciężko:D:D

Dziwniejsza

Ja bym dał rade xD

Co do forum. No to ja mogę zrobić w formie użytkownika:). Powiedzcie tylko co tam ma być?...

Eco

przerwy by sie robilo na sniadanie / obiad / kolacje:D i jakies tam przysmaki by sie mialo hehe dalibysmy rade :D

ocenił(a) serial na 9
picia_4

Witam:)

Dalej mam problemy ze swoim kontem, ale pisze z drugiego kompa:D i tu odziwo działa moje konto, ale mniejsza z tym.
Ja moge zrobić to forum w formie użytkownika tylko powiedzcie co tam ma być? i nie jedna osoba tylko te co najczęściej piszą ( Yokai, xxolgaxx, Midori, Picia, Eco). Jasno i wyraźnie:D

Darth_Carnage

po gruntownym zastanowieniu, mogę stwierdzić ze mogę tez założyć te forum i zostać adminem^^ jak nikt nie chce się aż tak angażować... zakładam nowy temat "tworzymy forum" i niech tam, każdy daje propozycja na temat szaty graficznej, nazwy, nazw tematów. jutro jak będę miała czas to stworze =)

Eco

mozna zrobic cos w podobie tego http://www.chidori.fora.pl/ ale zeby all nie papugowac moze cos od sieby bysmy dodali trzeba pomyslec^^

Eco

skasowal mi sie post ktory napisalem:P hehe albo ktos skasowal^^

Eco

wypowiadajcie sie bo Darth Oodama Rasengan napisal zeby sie wypowiadac na temat forum a narazie jeszcze nikt nic nie napisal:D hehe

ocenił(a) serial na 9
picia_4

Tutaj się wypowiadać:
http://www.filmweb.pl/topic/739129/zak%C5%82adamy+forum%21%21.html#1749525

picia_4

czesc wiecie dlaczego nie dawaja takich strasznych scen dlatego ze male dzieci je ogladaja . A po drugie lepiej sobie sciagnac i ogladac niz na jetixie bo wiecej sie dowiesz ogladajac z neta niz w telewizji. Tylko slabo ze trzeba czekac 1 tydzien na odcinek.

ocenił(a) serial na 9
monako21

Ale wiesz nie wszyscy mają Neta

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

parę dni temu kupiłem sobie wszystkie odc Naruto z tej stronki: http://odcinki.anime.glt.pl/

naprawę polecam :D

Eco

no wiesz mi juz nie trzeba mam wszystkie odcinki z mozliwych i te specjalne tez :]

Darth_Carnage

A masz kolegie ?? jak ma internet to popros go zeby ci nagral na plytke

monako21

ludzie, zrozumcie, że to nie wina Jetixu, że Naruto jest tak okrutnie pocięty. to wina 4kids w USA, która go pocięła i zrobiła swój dubbing. Polski Jetix jest zależny od ameryki i nie miał wyjścia. zlecił studiu EUROCOM przetłumaczenie tego anime z amerykańskiej, ocenzurowanej wersji i nagranie polskiego dubbingu.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

ja też mam wszystkie odcinki więc zawsze mogę sobie obejrzeć

Eco

Zgadzam się z Tobą w zupełności... Jakbym nie obejrzała Naruto na stronie naruto.wbijam.pl to nigdy bym nie pomyślała że aż tyle usunięto ;P ... To "cholera" to jeszcze można zrozumieć że usuneli ale to "kumalski" jest naprawde denne..

Kalii

Naruto z lektorem jest beznadziejne!! Ja mam wszystkie odcinki Naruto i Shippuudena po japońsku z napisami (wersja .avi + kinówki) więc jak ktoś by chciał żebym zgrał i wysłał to pisać na gg: 3543741

Kalii

można oglądać też naruto na http://www.kreskoweczki.pl/ według mnie tam najlepiej są wszystkie odcinki naruto i coraz nowsze odcinki shippudena z polskimi napisami i bez żadnej cenzury itp nawet sie czasem bluzgi trafią i to nie tylko ,,cholera" xDD shippuden jest co tydzień w czwartki/piątki