Kurde 5 raz odpowiedam na ten temat :/ mam nadzieje ze doda sie raz a nie 5 ;)
Bee Gees - "Disco Inferno"
dokladnie w jakim innym serialu uz o filmie nie mowie dali by taki bekowy motyw i tak zorganizowany (tanczacy policjanci w trakcie lecacej muzy:)
U mnie 3 dni szukania ale wreszcie wiem jak się nazywa i mam ściągniętą tę piosenkę jakby ktoś chciał :)
Hej, skorzystałem z zaproszenia i czy możesz wysłać mi jako załącznik Bee Gees - "Disco Inferno" na adres mredzko1@wp.pl ?
Mogę się zrewanżować "Flowers for the Dead", wyk. Cuban Link (leciał podczas strzelaniny w restauracji, pod koniec jednego z odcinków)
Jeszcze fajniejsze jest to , ze nie moga tego naprawic i ci tanczacy policjanci w tle ................. hahahahahahha
Nie, najlepsze jest to jak ktoś kto nie pracuje w SIU widzi to pierwszy raz i taki zdziwiony zawsze się pyta "co to jest?", np gość z FBI w odcinku, w którym chcieli zabić Caitlin Cross :)
taaak, to jest dobre :D
ale ci policjanci w tle (hahaha)
ten elektryk ostatnio :D
i nash "wreszcie!!" :D
Z elektrykiem było dobre w odcinku z urodzinami Nasha. Elektryk wyszedl gdzieś, a w tym czasie włączyła się muzyka,wrócił, Nash mówi mu o tym, a on na to "taa, jasne" :D
Duch Disco to jeden z lepszych motywów wnoszacy troche smiechu do serialu no i oczywiscie ta muzyczka "..burn bayby burn..disco inferno.." swiatła i oczywiscie dym, fajny odcinek byl gdy mieli ochraniac tego z FBI i jego tekst "to tym się tu zajmujecie..."
O faktycznie :/ Ściagnelo mi sie jako Bee Gees wiec uznalazm ze jest dobrze podpisane, ale jednak to The Trammps.
Dzięki :) Wkręciła mi się ta muzyka w grze Dungeon Keeper II po tym, jak jeden ze stworów wygrał w kasynie :) Szukałem jej od dobrych trzech, czterech lat (może nie tyle co szukałem, zaś mi sie podobała i tytułu nie znałem:P) i tu przypadkiem znalazłem, bodaj skojarzyłem z serialem :P
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :)