PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13927
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Co się z nim dzieje i czy zobaczymy go jeszcze? Tęsknię za nim...:)

ocenił(a) serial na 10
tgfan

mi też czasem brakuje tego głupka :) pojawi się jeszcze w 5 sezonie. Chyba w największym ze swoich dziwactw, które notabene prawie mu się udało.... w każdym razie polecam odcinek CURVEBALL. Ten sam w którym są dość śmieszne sceny z Caitlin i jej poszukiwaniami piłki baseballowej Nasha, którą wyrzuciła przez okno :)

zulu

Bettina pojawi się chyba w dziesiejszym odcinku.
Drugiego takiego kretyna w NB nie było i dlatego Bettina to jeden z moich ulubionych bochaterów w serialu:)
Odcinek, w którym wysłał Nasha na przymusowy urlop. Nash jest na urlopie ale zawsze znajduje się w miejscu gdzie jest jakiś napad. Najlepsza scena z końca odcinka kiedy goście mają ukraśc forsę z toru wyścigowego, Joe dzwoni do Nasha i mówi mu o ich nastęnym celu i szkoda, że jego tam nie będzie, przyjeżdżają na miejsce, Bettin awydaje rozkazy kto i gdzia, a tamci siedzą zaknięci w vanie przez Nasha :)
Albo jak Bettina jedzie z Joe swoim Viperem i opowiada o swojej wielkiej "przyjaźni" z Nashem i, że Joe jest o to zazdrosny :)

zulu

Świetny odcinek, jeden z najlepszych.
Bettina w formie - większy kretyn niż zwykle, odkręca gaz w domu w domu podejrzanego, myli go z jego bratem bliźniakiem i wreszcie ma lecieć tym samym samolotem co Nash i w dodatku siada obok niego :D

Przed rokiem opuściłem kilka odcinków NB 5. i 6. serii, w tym poprzedni, dzisiejszy i z małpą, którą Nash i Joe mieli się opiekować (?), ale tym razem chyba uda mi się wszystko obejrzeć. No i czekam na następny odcinek z Bettiną (którego tez oczywiście nie ogladałem) :)

ocenił(a) serial na 10
tgfan

ja tez go nawet lubie, ale nie najbardziej :):):) a dzisiejszy odcinek był cooool :):):)

ocenił(a) serial na 10
jkosowsky

hej wiecie co było w dzisiejszym, odcinku bo ten tvn tak namieszał że niewyrabiam na 14.00

ocenił(a) serial na 9
jkosowsky

To był jeden z najlepszych odcinków:) Najbardziej podobała mi się akcja z Bettiną i numer z odświerzaczem powietrza do samochodów;)
Lepszy był tylko odcinek, w którym na końcu do Nasha (szykującego się do nocnych igraszek) wpadł Joe i zaczął śpiewać skomponowaną przez siebie piosenkę.