PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Czy ma ktoś 6 i 16 odcinek z 6 sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
janasm

Tak, posiadam takowe :-). Nadal zainteresowany ??

ocenił(a) serial na 8
Macko_2

ja też jako żywo jestem zainteresowany tymi dwoma odcinkami z polskim lektorem, bo również mi ich brakuje:) pisz jak można je zdobyć!!
brakuje mi też odcinków 2, 3 i 4 z sezonu 4... masz może również te?

ocenił(a) serial na 9
Macko_2

a ja byłbym zainteresowany zakupem 1 i 2 sezonu...czy istnieje taka ewentualnosc?

ocenił(a) serial na 9
seba851

Wszystko jest na eMule. A Macko_2 to ma co najwyżej w wersji eng. Nie dajcie się naciągnąć. Te kilka brakujących odcinków na pewno się pojawi lada dzień w TV

ocenił(a) serial na 8
nashmaniak

@nashmaniak
Nie chodzi o naciąganie. Bo nie mam zamiaru nikogo oszukiwać. Nie wiem w ogóle skąd
takie podejrzenie i taka treść wypowiedzi przyszła Ci do głowy. Pytano o wyżej wymienione
odcinki. Ja powiedziałem, że posiadam je. Nie pytano o żadną wersję językową. Po za tym
czy to taki problem jeśli są w wersji angielskiej ? Nawet jeśli nie ma napisów co uważam
za mało prawdopodobne, to używany tam język jest na tyle prosty, że swobodnie można
oglądać je bez lektora. Szczególnie słynne "Hey bubba !" ;-].

ocenił(a) serial na 9
Macko_2

Osoba pytająca o brakujące odcinki nieprzypadkowo wymieniła te a nie inne odcinki. W sieci nie ma właśnie tych odcinków z lektorem. Z odcinkami eng nie ma problemu.

ocenił(a) serial na 8
nashmaniak

Nie zgodzę się z Tobą w tym momencie.
janasm, któremu odpowiedziałem, spytał o odcinki 6 i 16 z 6 sezonu. Nie zaznaczył czy
chodzi mu o odcinki z lektorem czy bez, prawda ? Tak więc, nikogo tutaj "nie naciągam".
Chciałem najprościej w świecie pomóc :-).
Język polski jest na tyle precyzyjny, że można przy jego pomocy dokładnie określić to, o co
nam chodzi :-).

ocenił(a) serial na 9
janasm

Brakujące odcinki dostępne są na osloskop.net oraz osiolek.com
Nie znalazłem tam odcinka 4.03 który ma być dodany później