PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Jak zginął Evan i jak się skończył serial? Od jakiegoś czasu bardzo rzadko mogłam oglądać i jak czasem mi się zdarzyło to nie byłam pewna,czy Evan zginął (tak sądziłam,ale tego nie powiedzieli). Proszę niech ktoś mi odpowie...

ocenił(a) serial na 7
trish_2

Nash i cała jego ekipa pojechała do Las Vegas za tropem Roya McNeer`a.
Na jednej z imeprez miał być Roy. S.I.U już tam było i Evan i Harvey byli podstawionymi kelnerami. Evan zauważył pierwszy Roya i pobiegnął za nim. Po chwili Harvey też. Evan gonił Roya. W pewnej chwili Roy zapędził Evana w ślepy zaułek (do chłodni) Harvey nie zauważył jak Evan wbiega do niej i pobiegł dalej. Evan zauważa zamknięte drzwi. Za jego plecami pojawił Roy. Mc Neer strzelił w policjanta . Harvey usłyszał tylko strzał... Gdy Harvey doszedł do Evana ten już umierał :(

ocenił(a) serial na 7
TiNeX

Zakończenie Nasha Bridgesa :

Rachel udaje się do bióra Urbanskiego i wysyła Nashowi e-maila z oczyszczeniem Nasha z zarzutów i przekrętami Urbanskiego. Po chwili zostaje aresztowana. Cassidy odchodzi z policji. Jedzie na lotnisko. Na chwilę przed startem samolotu pojawia się Nash z Nickiem. Cass oddaje Nasowi oddznakę... Nick i Nash wychodzą pewnym krokiem z lotniska. Nashowi uroniła się łzna.

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

Btw. Urbanski to Scott'ie Weller z Miami Vice. Zagrał w pierwszym, pilotażowym odcinku i to on był wtyczką w tamtejszej policji. Przejrzał go oczywiście Sonny Crockett :D.