PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13937
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Daje opis odcinka..... Dwoch biznesmenow z Signapuru tocza ze soba "wojne" o neseser , ktory zostaje przechwycony przez Nasha , ktory tym samym zostaje takze wplatany w ta gre. Biznesmeni wysylaja najemnikow zeby zabic Nasha. Tymczasem Joe Dominguez i Evan Cortez prowadza sprawe dla Bettiny ( Bettina oskarza narzeczona o zdrade). Okazuje sie ze winnym w tej sprawie jest Evan ;], gdy chce zerwac z narzeczona Bettiny ona odmawia. Bettina wysyla Evana do lokalu , w ktorym widzial narzeczona. Stworzono rysopis winowajcy i Evan ma przechlapane hehe. Po dlugich rozmowach z Harveyem Cortez prosi o pomoc Nasha , ktory godzi Bettine z kobieta.

Esther_Keller

fajnie ze robisz te streszczenia :)))) dzisiejszy odcinek byl najfajniejszy - najwiecej bylo Evana :)))))))))

Andromeda

Tu są opisy wszystkich odcinków i komentarz do każdego znich http://lowtek.com/nash/episodeguide/ [lowtek.com/nash/episode ...] .

ocenił(a) serial na 10
Esther_Keller

Ja nie robie tego dlatego ze wiem ze nie nighdzie tego nie znajde ja robie to bo mi to sprawia przyjemnosc;] A i ten odcinek byl fajny wlasnie dlatego ze duzo bylo o Evania ja tez go uwielbiam

Esther_Keller

Tudno się tego nie domyślić po Twoim nicku :)

ocenił(a) serial na 10
Esther_Keller

Wiem , wiem. Ja juz mam swira na punkcie Gomeza ;]