Zaczela sie ostatnia seria Nasha Bridgesa dlatego jest inna piosenka a tak poza tym chcialem powiedziec ze kocham ten serial, uwazam ze jest kultowy. Nie wiecie czy da sie jakies odcinki sciagnac z neta???
Cześć, ja też uważam NB i MV za seriale wszechczasów, a ponadto wiem już, zę celem mojego życia jest posiadanie żółtego kabrio 9nie musi być Cuda). Niestety, pomimo długotrwałych poszukiwań wszystkiego co się wiąże z oboma serialami, nie znalazłem odcinków w necie.
no niestety... zostalo jeszcze ostatnie 21 odcinków i koniec :(((( a na ebayu koles chce sprzedac 61 DVD ze wszystkimi odcinkami + dodatki ale za..........................24 5 $ + koszt przesylki 15$ kocham Nasha ale nie wydam na to prawie 1000 zl!!!
Zawsze oglądałem z przyjemnością ten serial, teraz? Olewka...6 sezonu zbytnio nie chce mi się już oglądać.To nie to samo, nie ma tego klimatu i w ogóle... Nowi aktorzy według mnie nie spełniają się w tym serialu.A co do starych aktorów to Cassidy i Evan powinni się pobrać ale cóż reżyser chciał inaczej ;(((
Zgadzam się z Tobą, że ostatnia seria jest najsłabsza i że to nie to samo, ale odcinek z wczoraj z tą niesamowitą sceną kiedy Cassidy chowa łańcuszek Evana do pudełka był gnialny. A propos czy to był kawałek Dido, czy mi się zdawało??? a jeśli nie to czyj - bardzo mi się podobał!