Taka rapowa, na samym początku... wie ktoś, kto ją wykonuje? Będę wdzięczna za odpowiedź.
wałśnie mi sie tez starsnzie podoba mia.łąm dodac na ten temat wpis, wiem tyle ze leci cos tam I'm dangerous :/
nie wiem kto ją wykonuje, ale mam ją. Wpisałam do wyszukiwarki: nash bridges...jej tytuł to : "dangerous"Pzdr
kiedys znalazlem jedna stronke na ktorej byly wszystkie utwory theme z nasha ale nie moge jej znalesc, jezeli ma ktos to niech sie zglosi na gadu. jak ktos ma cos wiecej to tez niech pisze 1004366
pozdrawiam
piosenka super !!! a jest to: Louchie Lou & Mitchie One - Dangerous
Ciężko dostępna, właśnie próbuje ściągnąć....
dobra. Piosenka jest baaarrdzo ciężka do zdobycia ale o ile się nie mylę cała jest użyta w serialu więc ją poprostu z niego wyciełam :P ktoś chętny na taką mp3 ??
oo... masz na mp3? ja tesh bardzo bym chciała. Jak coś pauleczka144@wp.pl :))
to proszę cie wyślij mi ją na piter32@op.pl . Ja korzystam z BearShare'a, który też jest klijentem Gnuteli, a jednka nie moge ściągnąć :(
ta wersja z emula o której piszesz to również wycięty fragment serialu. Sprawdzałam... :/ często się zdarza, że kawałki z serili sa cieżko dostępne...
jak sie sciagnie z checia przesle,narazie udalo sie pol piosenki.Jaka to wersja nie wiem bo jeszcze nie sluchalam
Zulu wielkie dzięki za przesłanie utworu ( i to nawet dwa razy). Nie spodziewałem się, że będzie w tak dobrej jakości. Jeszcze raz ci dziękuje, jestem twoim dłużnikiem.
Evan Cortez jak ściagniesz to też prosze mi wyślij na piter32@op.pl .
Pozdrawiam wszystkich.
czesc, zulu, wiem że masa ludzi prosi cie o ten kawalek, ale byłbym bardzo bardzo wdzieczny za przesłanie go takze mnie na mredzko1@wp.pl - też szukam kawałków z serialu, ale to nie takie proste - jak masz jakies inne, będę wdzięczny :)))))))))))