PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Taka rapowa, na samym początku... wie ktoś, kto ją wykonuje? Będę wdzięczna za odpowiedź.

nozomi

wałśnie mi sie tez starsnzie podoba mia.łąm dodac na ten temat wpis, wiem tyle ze leci cos tam I'm dangerous :/

ocenił(a) serial na 10
nozomi

nie wiem kto ją wykonuje, ale mam ją. Wpisałam do wyszukiwarki: nash bridges...jej tytuł to : "dangerous"Pzdr

Jinx

a mogłabyś gdzieś ją wrzucić? sama nie mogę znaleźć...

nozomi

jeśli znajdzie ktoś ten utwór to prosze dajcie znać.

piter32@op.pl

albo na gg: 1955384

nozomi

ja też proszę!
nozomi@taihen.net
1601954

nozomi

kiedys znalazlem jedna stronke na ktorej byly wszystkie utwory theme z nasha ale nie moge jej znalesc, jezeli ma ktos to niech sie zglosi na gadu. jak ktos ma cos wiecej to tez niech pisze 1004366
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
nozomi

piosenka super !!! a jest to: Louchie Lou & Mitchie One - Dangerous
Ciężko dostępna, właśnie próbuje ściągnąć....

zulu

jak ściągniesz to daj, proszę, znać .____.

ocenił(a) serial na 10
nozomi

dobra. Piosenka jest baaarrdzo ciężka do zdobycia ale o ile się nie mylę cała jest użyta w serialu więc ją poprostu z niego wyciełam :P ktoś chętny na taką mp3 ??

zulu

jak bys mogl wyslac to na ten adres piter32@op.pl.

ocenił(a) serial na 10
g_Funk_master

oo... masz na mp3? ja tesh bardzo bym chciała. Jak coś pauleczka144@wp.pl :))

ocenił(a) serial na 10
pauleczkaaaa

Jeśli możesz to prześlij tę piosenkę na cassidy@onet.eu

ocenił(a) serial na 10
cassidy

piosenka jest dostepna w emule,wlasnie ja sciagam

Evan_Cortez_2

to proszę cie wyślij mi ją na piter32@op.pl . Ja korzystam z BearShare'a, który też jest klijentem Gnuteli, a jednka nie moge ściągnąć :(

ocenił(a) serial na 10
Evan_Cortez_2

ta wersja z emula o której piszesz to również wycięty fragment serialu. Sprawdzałam... :/ często się zdarza, że kawałki z serili sa cieżko dostępne...

ocenił(a) serial na 10
zulu

jak sie sciagnie z checia przesle,narazie udalo sie pol piosenki.Jaka to wersja nie wiem bo jeszcze nie sluchalam

Evan_Cortez_2

Zulu wielkie dzięki za przesłanie utworu ( i to nawet dwa razy). Nie spodziewałem się, że będzie w tak dobrej jakości. Jeszcze raz ci dziękuje, jestem twoim dłużnikiem.
Evan Cortez jak ściagniesz to też prosze mi wyślij na piter32@op.pl .
Pozdrawiam wszystkich.

zulu

czesc, zulu, wiem że masa ludzi prosi cie o ten kawalek, ale byłbym bardzo bardzo wdzieczny za przesłanie go takze mnie na mredzko1@wp.pl - też szukam kawałków z serialu, ale to nie takie proste - jak masz jakies inne, będę wdzięczny :)))))))))))

mredzko1

no ja tez byłabym wdzieczna istariii@wp.pl:)

zulu

Zulu, czy ja też bym mogła prosić?
nozomi@taihen.net

Z góry dzięki!

ocenił(a) serial na 10
nozomi

To Louchie Lou & Mitchie One - Nash Bridges Dangerous .... przynajmniej ja mam taka nazwe na winampie :P