PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13920
6,8 5 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Chciałbym się dowiedzieć jaki tytuł nosi piosenka puszczana we wstawce filmu, gy pokazują się npisy i postacie głównych aktorów.

bochene

wykonawce: Gigi Worth
tytul: I’ve got a friend in you
ale mozesz wpisac w programach p2p nash bridges i wybrac audio ja tak zrobilem i mi znalazlo

Elevander

Witam mam ten sam problem :( wpisuje od kilku dni pod wszelkimi mozliwymi nazwami ten kawałek a nie mogę go ściągnąć jeśli nie robi to problemu będe bardzo wdzieczny za przeslanie mi tego na meila z gory dziekuje. Kancelariavocal@poczta.fm

kancelariavocal

OFICJALNE PODZIĘKOWANIA DLA UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM ZA PRZESŁANIE KAWAŁKA Z NASHA BRIDGES`A . DZIEKI CHŁOPAKI !!!

kancelariavocal

mój mail - rebelson@op.pl
prosze przeslijcie mi tą nutke bo nie mogę jej znaleźc... z góry dzięki

kancelariavocal

Czy mógłbym prosić też o przesłanie na maila tej pioseneczki?..Korzystam z e-mule i niestety nie moge jej poszukać:(
POZDROWIENIA dla wszystkich fanów serialu!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
kancelariavocal

Ja też proszę! Ja też! Ja też!
Byłbym dozgonnie wdzięczny...
przystojniakk@vp.pl

Elevander

witam,
Ja tez nie moge sciagnac tej piosenki :(, bylby ktos tak mily i przeslal mi ja? na maila: tomaszb91@o2.pl
Bardzo bylbym wdzieczny. Mam tez pytanie czy to jest ta piosenka co leciala na samym poczatku filmu ale w I serii? Tamta byla najfajniejsza

Elevander

witam,
Ja tez nie moge sciagnac tej piosenki :(, bylby ktos tak mily i przeslal mi ja? na maila: tomaszb91@o2.pl
Bardzo bylbym wdzieczny. Mam tez pytanie czy to jest ta piosenka co leciala na samym poczatku filmu ale w I serii? Tamta byla najfajniejsza

ocenił(a) serial na 10
tomaszb91

mozna sciagnac bez problemu w e-mule,jest tego pelno

Evan_Cortez_2

no nie jest pelny :/. jedna mp3 i ma malo zrodel, sciagnie mi sie za 3 miesiace, przy moim laczu :/. Jakby ktos mogl to niech wysle na: tomaszb91@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
tomaszb91

ja sciagalam bez problemu,patrzylam teraz i jest sporo zrodel pare minut sie sciaga

Elevander

Hej pomozcie! Wie ktos jak nazywa sie ta muzyka co leciala na poczatku filmu, jak leca napisy, ale nie ta I've got a friend in you, tylko ta we wczesniejszej serii, inna taka. W I serii chyba, na samym poczatku, co to za piosenka?

tomaszb91

Piosenka z tej wcześniejszej serii to Elia Cmiral - Nash Bridges Theme. Znalazłam to info na jakiejś stronie, ale nie wiem gdzie można to ściągnąć...

bochene

Bardzo dziękuje za odpowiedź. Kierując się tym co powiedziałęś niestety nie znalazłem tej piosenki, używam bearshare i miał problemy z wyszukaniem. Gdyby nie sprawiło ci większego problemu, to bardzo prosiłbym cię, abyś tę piosenkęwysłał mi na meila bochene@interia.pl

bochene

Skoro wszyscy chcą tą piosenke, to proponuje ją dać na wrzute.pl
Potem tylko www.zrzuta.eu i każdy ma piosenkę :D

bochene

a mi by też ktoś wysłał??, mój mail: mastertarium123@gmail.com
bardzo prosze;)

pozdrowienia dla fanów serialu.

ocenił(a) serial na 10
bochene

ja też gorąco proszę wręcz błagam o przesłanie mi tej piosenki!!!
mój mail: kaczuszka00700@wp.pl
z góry bardzo bardzo dziękuję i pozdrawiam fanów :)

kaczuszka00700

ja też poproszę o piosenkę, będe wdzięczny!!!!!!!!!!!!!!!:D sokoleoko007@wp.pl

bochene

witam.szukałam tej piosenki,ale niegdzie jej nie mogę znalezć.byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi jej na e-maila:)
elura199404@wp.pl
z góry dziękuję!

elura199404

ja tez ja tez chce jak mozna... \Proszeee :)