Od poniedzialku 6 marca Nash Bridges ma leciec o 14.00 . Ja wogole nie bede mogl ogladac ;(;(;(
Ja chciałbym im podziękować za to, że w piątki (a od przyszłego tygodnia już w ogóle) nie puszczali powtórek, dzięki czemu już drugi raz przegapiłem odcinek, w którym zawieszają działalność SIU.
o kurwa ja nie będe mogl ogląda c :(( :(( nagrywal by ktos na komp i wstawal na torrenta bym byl wdzięczny
Ludzie co co oni narobili to sobie wogule nieoglądne :(:(:(:( chyba trzeba pisać do tvn zażalenie, a ok. 40 odcinków zostało nieeeee
sluchajcie tez jestem tym zalamany ale moze cos zrobimy, napiszmy list e-mail cokolwiek do tvn zeby po pierwsze wrocili do starej godziny albo nawet przelozyc na 15 a nie na 14 i zeby powtorki lecialy nastepnego dnia tak jak wczesniej bylo
dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybym moje odcinki przegrała z vhs na płyty.. wtedy miałabym Nasha po polsku, a szanowne TVN jego powtórki i godzine emisji w nosie :/ tylko jak ja to zrobie ;(((
Też mnie to poważnie wkur**ło, jak leciało o dawnej porze to akurat wracałem ze szkółki obiadek i Nash, a teraz się zawsze spóźniam i oglądam samą końcówkę albo i to nie. najgorsze jest to że gdyby leciał o 15 zamiast tej głupiej telenoweli to bym akurat mógł obejrzeć każdy odcinek, ale ludzie z TVNu stawiają na głupie telenowele których nikt nie ogląda.