Nie wiecie może skąd można pościągać odcinki tego serialu? Kiedyś oglądałem jak na TVP leciał, a teraz przez przypadek zobaczyłem na TVN i mi się prypomniały stare, dobre czasy:)
Dajcie cynk jak macie:)
Raczej nie,bo na maila sie nie zmieszcza no i uzbieralo sie ponad 100 plyt.Przykro mi:(
Witaj
Jezeli była by mozliwosc to równiez bym chciał bardzo odkupic ten serijal od ciebie.daj znac na meila metallica3@poczta.onet.plPozdr awiam
ja jestem w trakcie kopiowania serialu na płyty. Wyjdzie mi jakies 25 płytek... może jak skończe i wyjdzie to pomogę
Mam pytanie. Czy jeśli wyjdą ci kopie w dobrym stanie, to czy moglibyśmy się jakoś dogadac w sprawie sprzedaży?? Chciałbym, żebyś przegrał mi wtedy te płytki a ja od ciebie odkupię cały komplet. Oczywiście wcześniej dogadamy się w sprawie ceny. Bardzo by mi na tym zależało. Podaję e-mail: p_golach@wp.pl. Proszę o kontakt na ten adres lub na forum. Z góry dzięki:)
ja też bardzo chciałbym móc odkupić serial na dvd, więc jeśli będziesz miał mozliwość przekopiowania więcej razy to odpisz(syla85@autograf.pl), moglibyśmy ustalić cenę , bo naprawdę mi na tym zależy.
jak tylko zgram go w całości, dam znać. Polecam podany wcześniej link: http://www.nash.forum.prv.pl/ [www.nash.forum.prv.pl/] bo pewnie tam to napisze najszybciej i tam będę też rozmawiać z chętnymi. Nie będzie to jednak wcześniej niż za jakieś 2-3 tyg.