PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Taki sobie 5/10

użytkownik usunięty

jak wyżej

ocenił(a) serial na 10

A niby czym argumentujesz tak zalosnie niska ocene za jeden z najlepszych serialii tamtych lat?

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Zobacze jeszcze raz i może zmienie zdanie po za tym spójrz sobie na profil Axel użytkownika mam go w znajomych i również ocenił na 5 czyli nie jestem sam jak napisałem zobacze jeszcze raz i może zmienie zdanie.

ocenił(a) serial na 9

Nooo, jak Axel ma też 5, więc to musi być prawda... Właśnie sobie odświeżam ten serial po wielu latach i wciąż mi się podoba.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

5/10 nie jest aż taką słabą oceną dla tego serialu przejrzyj sobie forum są gorsze oceny aktorsko jest niezły Jonhson i ten z Desperado (zapomniałem nazwiska) ale fabularnie jest niestety nudny jak dla mnie i stąd ocena taka a nie inna.

ocenił(a) serial na 10

jack - odpusc sobie ocenianie,bo się kompromitujesz.5? żałosny jesteś.

użytkownik usunięty
michnik6666

Kazdy ma prawo do swojej oceny po prostu tak go odbieram dla porownania np.Mami vice mi.sie. podobało i ocenilem wyzej

ocenił(a) serial na 10

co ty chcesz od tego serialu najlepszy serial, a policjanci z miami takie sobie, to już Nash Bridges jest sto razy lepszy. daje ocenę 10/10 arcydzieło!

ocenił(a) serial na 10
chada1400

podpisuję się pod tym :-)

michnik6666

Odezwal sie koles ktory ocenia Rodzinke na 9 dla mnie serial jest kiepski to juz nasi Kryminalni maja wiecej akcji ze o Malanowskim nie wspomne.