PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Uwzieli sie?

ocenił(a) serial na 10

Ogladajac ostatnie odcinki z wielka przykroscia stwierdzam , ze tworcy serialu znecaja sie nad moja ulubiona postacia. Evan ma takiego pecha...... i jeszcze czytajac nastepne odcinki nie zauwazylem nic dobrego. Same zle rzeczy : zostaje aresztowany, odchodzi z SIU , ginie ...... Ja nie tego nie wytrzymam ;(

ocenił(a) serial na 10
Esther_Keller

No No biedny evan szkoda mi go, ale co zrobisz

ocenił(a) serial na 10
Esther_Keller

no taak.. on jest całkiem ładny.. szkoda ze pozniej umiera... ja tam najbardziej lubie nash'a :):):) szkoda ze rostanie sie z caitlin :(:(:(

ocenił(a) serial na 10
jkosowsky

Mnie też go szkoda, ale dla mnie nie jest on ulubionym bohaterem,wole Nasha, Joe. Popieram, szkoda, że Nash i Caitlin się rozstaną...

ocenił(a) serial na 10
Jinx

Ja tam lubie wszystkich ale szkoda że Caitlin opuści nasha a taki im dobrze szło

ocenił(a) serial na 10
Esther_Keller

może i znęcają się nad Evanem ale to wszystko ma związek z tym do czego te perypetie doprowadzą. Poza tym patrząc na cały przekroj serialu i tak mało mu się dostało. Spójrz np na Betine (serialowy błazen) albo Caitlin, która wys może w jednym sezonie, a przeżyła randke z Jakiem, pływanko w śmietniku, ubabranie tortem, ktoś chciał ją zabić, a w jednym odcinku jakiś rusek omal jej nie zgwałcił. Można by tak wymianiać jeszcze długo. Jednyne co ją przewyższa nad Evana, że jej przygody są z reguły śmieszne :) czego o Evanie nie można powiedzieć :(

Esther_Keller

Autodestrukcja tej postaci to najmniej ciekawy i najmniej wiarygodny wątek tego sezonu. I po przez co się tak stoczył? Przez kobietę? W realnym życiu już byłby z kimś kto z wyglądu przypomina Cassidy i żył dalej, a nie staczał się na dno,