Ten serial jest cool,pamietam jak kiedys lecial w czwartki na tvp1 to wogole mnie nie interesowal dopiero w zeszlym roku jak tvn puscilo to mnie wciagnal,szkoda tylko ze evana usmierca,moj ulubiony bohater
Wielka szkoda! Takie bywa życie bohatera serialu, aktor znajduje nowe zajęcie więc granego przez niego bohatera najlepiej usmiercić! ehh! Kiedys to był mój ulubiony serial ale teraz przez ta "porę" nie bardzo mam jak oglądac no ale! Pzdro dla fanów Evana i NB!
NOo.. szkoda że go zabiją :((( Mnie też ten film wydawał się wcześniej trochę nudny ale jak zaczął lecieć na tvnie to oglądam każddy odcinke teraz :)))
Własnie stało sie cos najgorszego ;( Evana juz nie bedzie :(
Jestem chyba zbyt wrazliwa, bo dzis na koniec sie poryczałam jak Harvey pakował rzeczy Evana ;( Nie wiem, po co go usmiercali??? Tak fajnie wygladali on i Cassidy...
Heh... też mi się płakać chciało :( To jest niesamowite jak bardzo pokochałem ten serial i wszystkich jego bohaterów... Jak to jest możliwe że Ewan nie żyje? Biedna Cassidy... Heh... ;(
A w jaki sposób uśmiercili evana? Bo jak wróciłem ze szkoły to już było wiadomo że go niema ale cholera niewiem dlaczego i jak zginoł;/
Dziwne jest że ten koleś zaczaił się na Evan'a, a on go nie zauważył. Uśmiercili go trochę na siłę...a szkoda bo był już od początku serialu...mogli go na ten ostatni szósty sezon zostawić.
Racja. Uśmiercili go na siłę. Ale już z góry zaplanowane było że nie wystąpi w 6 sezonie. Ale został uśmiercony w bardzo głupi sposób.
To chyba pierwszy serial, z którym sie tak zżyłem. Evan był jednym z moich ulubionych bohaterów i też się zgadzam że zginął w dziwny sposób, no ale cóż - w końcu to serial o policjantach...fakt że po śmierci Evana byłem naprawdę przybity....