Macie może jakieś dane które dotyczą wyników oglądalności serialu NB na TVN`nie ? Serial TVN puszcza już 2 raz więc wyniki nie były złe prawda.
Może za kilka miesięcy, lat po raz kolejny zobaczymy Nasha w TVN albo na innej stacji
Zwykle podsumowanie oglądalności stacji (w tym wypadku TVN) podają na stronie, albo po zakończeniu całego seralu, lub jako podsumowanie roku. Nom... mogliby puścić później na jakiejś stacji Nash'a :)))
ja bardzo chętnie. Np na TVN7... a póki co mam swoją wersje na dvd i aż tak mnie ponowna emisja nie martwi :]
A dvd zamówiłeś(-aś) z USA?
Jak tak to ile wyniosła cena razem z dostawą?
Z góry dziękuje za odpowiedź. :)
nie. Ponieważ oficjalnie Nash nie wyszedł na dvd kupowanie podobnych "amerykańskich wersji" byłoby ryzykowne. Moja to prosta domowej roboty wersja z polskim lektorem :) prostym menu itd...
Heyka! Serial "Nash Bridges" (mój ulubiony) jest dostępny w oryginalnej wersji na 30 płytach DVD w języku angielskim, do kupienia za ok. $250 na stronie https://www.dvdavenue.tv/produ cts.php?iProductID=467&iCollec tionID=83# (skopiuj to, i wklej w wyszukiwarce). Jeżeli będą problemy, wejdź na www.dvdcraze.com (to ich strona, ale będziesz musiał poszukać). :)