PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13937
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

wymyślil żeby bohater policjant który nawet był w wojsku miał epilepsje przecież to brak zdrowego rozsądku i uwłaczanie godności intelektualnej widza

Bonus

ale Ty wiesz co to jest epilepsja?
co ma wojsko do padaczki?
hahahaha lol

zardoz

wojsko ma sporo do padaczki, chyba możesz sie domyślić że jak dostaniesz ataku z granatem w ręku (nie ćwiczebnym) lub z naładowaną bronią to stajesz się niebezpieczny dla otoczenia

Bonus

Ja bym do takiego kolesia na pewno sie nie zblizał :)

ocenił(a) serial na 7
Motorcycle_Boy

Na pewno z padaczka gościa nie przyjmą do woja. Od razu dostanie kategorie E. Problem w tym czy poinformuje on ze jest chory lub czy w ogóle on o tym wie. Ale to rozważania ściśle teoretyczne.

GKZ

tak samo może dostać pierwszego ataku pod wpływem silnych emocji a takie w wojsku moga się zdarzyć

Bonus

Do woja nie przyjmują (przynajmniej w Polsce) nawet za słaby wzrok, a co dopiero z padaczką.

ocenił(a) serial na 8
Jessie

co ty powiesz. wystarczy, że masz uczulenie i bierzesz leki codziennie możesz się pożegnać z kategorią A na komisji wojskowej.

Bonus

Tja. Ja mam alergię (biorę Telfast 180, jeśli komuś coś to mówi), astmę i nadwagę i mam kategorie A.

ocenił(a) serial na 9
Budter

Widocznie nie masz, skoro dostałeś "A". Albo - po prostu - za słabo się starałeś na tej komisji... ;)