prosze niech mi ktos pomoze, marze o tym zeby obejrzec wszystkie odcinki nasha a w telewizji raczej nie bedzie to mozliwe. czy ktos wie czy mozna je jakos zdobyc? ten serial jest warty obejrzenia calosci!
Raczej nikt lub niewielu w PL ma wszystkie odcinki NB. Jedyne znane mi miejsce gdzie mają w tym momencie całą serię z tłumaczeniem jest w TV - tvn. Są nagrane na specjalnych taśmach BETA, do których dostęp jest praktycznie niemożliwy, chyba że znasz kogos... np. prezesa Waltera ;).
Przypuszczam, że nikt w PL całej oryginalnej, dobrze nagranej wersji na DVD czy DivX nie posiada.
Może ktoś nagrywa z TV na VHS?
Znalazłem kogoś (chyba jeszcze aktualne) kto niby ma całą serię na DVD – 61 płyt - 122 odc. + 1 odc. z imprezy po 100 odcinku. Pewnie bez tłumaczenia i najprawdopodobniej zgrywane z TV…? Pisze, ze DVDs są w dobrym stanie...
Sprawdź:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=617&item=6376510849&rd=1 [cgi.ebay.com/ws/eBayISA ...]
może jakby się kilka osób zgrało możnaby było zebrać całą serię do kupy... ja mam gdzies od końca 2 seri lub początku 3 (dokładnie nie pamiętam musiałabym sprawdzić) do teraz no i nagrywam dalej... jakość DVD to to nie jest ale jakby dobrze zripować to myśle, że nie byłoby tak źle... szkoda cała seria NB w mojej wideotece to by było coś :)
Jedynymi osobami, które takowe tvripy robią są niemcy ale jakoś oglądanie Nasha z niemieckim dubbingiem mi się nie uśmiecha... nie chce widzieć jak DJ szprecha :)
Też bym chętnie widział całą serię w mojej wideotece - dobrze nagraną i oczywiście bez reklam!. Mam nadzieję, że jeszcze raz puszczą, ale w godzinach wieczornych!!! np. na Tvn siedem.
Nie wiem czy cała seria, ale kiedyś NB był w TVP. Najlepiej jakby oni wyemitowali NB (bez reklam i wieczorami) i wtedy można miodzio nagrać! Szkoda tylko, że TVP nie jest za bardzo skłonne do powtórek tego typu seriali...