PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

moment kiedy dwaj gangsterzy zastrzelili trzeciego na początku odcinka
z muzyką Kid Rocka
jedna z najlepszych scen w serialu

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

Serial im bliżej do końca tym lepszy.... Inwencja twórców serialu się rozkręca, do momentu zabicia Evana. Dalszych odcinków nie oglądałem, ale z Evanem to trochę przegieli. Chociaż może dlatego NB był/jest nieprzewidywalny i przyciąga...

Niektórym podobają się bardziej odcinki z pierwszych serii, a moim zdaniem we wszystkich jest coś co je łączy i różni zarazem. Tak jak ta ww. scena, której w pierwszych seriach nie znajdziemy.

użytkownik usunięty

Na prawde zabija Evan'a? Qrcze. Sluchajcie ogladalam czwartkowy odcinek Nash'a Bridges'a. wiecie, milosne igraszki, kamera internetowa, itp. to gdzies tak za ile odcinkow Evan zginie? prosze o odpowiedz-zagorzala fanka Nash'a Bridges'a!

ocenił(a) serial na 7

Evan zginie (sic!) w odcinku JackPot (100) w drugiej części bo są dwie.
Szkoda...
Evan jest to jedna z najlepszych postaci w tym zajebistym serialu

użytkownik usunięty
TiNeX

Ja jak się przed chwilą od was dowiedziałam, że Evan zginie to się poryczałam. Ja tylko dla niego i Cassidy oglądam Nash'a!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7

qrcze ja też strasznie lubie Evana
szkoda, że go zabiją :(
taka fajna z niego postać

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

dziś też fajny był początek serialu :)
i jednocześnie przygłębiający ;(

Kasiek_haz

Jak kilka lat temu ogladalam Nasha na TVP1 to nawet nie przypuszczalam, ze usmierca Evana. Jak zobaczylam ten odc to byl dla mnie wielki cios (Evan byl moja ulubiona postacia). Naprawde szkoda, ze tak sie stalo. Moim zdaniem powinni doprowadzic to tego, by Evan pobral sie z Cassidy. Ale z drugiej str Cassidy pod wplywem tego wydarzenia wstapila do policji, co potem mialo swoje konsekwencje. Ale i tak wolalabym, by poprowadzili ten watek jednak z Evanem a nie bez niego.