PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13927
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

mam nadzieje ze ktos jeszcze oglada nasha bo duzo komentarzy sie pojawilo niepochlebnych. jak obejrzalem pierwszy raz 6 sezon to tez nie bylem zachwycony: zmiana bohaterow, nowy theme itp. ale teraz uwazam ze jak narazie serial nie schodzi ponizej oczekiwania (przynajmiej te pierwsze odcinki:), podoba mi ta nowa muzyczka i nowi bohaterowie nie sa nawet tragiczni, tylko jedno co mi nie pasuje to ze cassidy wzieli na policjantke (chyba zrobili to na sile)
pozdro

ocenił(a) serial na 10
Elevander

Ja oglądam Nasha i bardyo lubie ten serial tylko zawsze sie na niego spuzniam bo jest o nowej porze i ogladam tylko koncowke. Moze trzeba bz przelozyc ten serial na 15:00 co o tzm sdzisz??

ocenił(a) serial na 10
Elevander

Ja oglądam Nasha i bardyo lubie ten serial tylko zawsze sie na niego spuzniam bo jest o nowej porze i ogladam tylko koncowke. Moze trzeba bz przelozyc ten serial na 15:00 co o tzm sdzisz??

ocenił(a) serial na 10
Elevander

ocenił(a) serial na 10
Elevander

masz racje. Mi na początku też średnio podchodził 6 sezon. Ale serial nadal trzyma fason, postaci nie są najgorsze i choć początkowo motyw Cass jako policjantki mi się podobał to z odcinka na odcinek co raz bardziej mnie ona denerwowała... tak naprawde to ona mnie chyba zawsze troche denerwowała :/ no może w pierwszych 2 sezonach nie :)