mam nadzieje ze ktos jeszcze oglada nasha bo duzo komentarzy sie pojawilo niepochlebnych. jak obejrzalem pierwszy raz 6 sezon to tez nie bylem zachwycony: zmiana bohaterow, nowy theme itp. ale teraz uwazam ze jak narazie serial nie schodzi ponizej oczekiwania (przynajmiej te pierwsze odcinki:), podoba mi ta nowa muzyczka i nowi bohaterowie nie sa nawet tragiczni, tylko jedno co mi nie pasuje to ze cassidy wzieli na policjantke (chyba zrobili to na sile)
pozdro
Ja oglądam Nasha i bardyo lubie ten serial tylko zawsze sie na niego spuzniam bo jest o nowej porze i ogladam tylko koncowke. Moze trzeba bz przelozyc ten serial na 15:00 co o tzm sdzisz??
Ja oglądam Nasha i bardyo lubie ten serial tylko zawsze sie na niego spuzniam bo jest o nowej porze i ogladam tylko koncowke. Moze trzeba bz przelozyc ten serial na 15:00 co o tzm sdzisz??
masz racje. Mi na początku też średnio podchodził 6 sezon. Ale serial nadal trzyma fason, postaci nie są najgorsze i choć początkowo motyw Cass jako policjantki mi się podobał to z odcinka na odcinek co raz bardziej mnie ona denerwowała... tak naprawde to ona mnie chyba zawsze troche denerwowała :/ no może w pierwszych 2 sezonach nie :)