PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

witam. mam do oddania wszystkie 6 sezonów nasha. odcinki 2,3,4 z 4 sezonu oraz 6 i 16 z 6 sezonu po angielsku, cała reszta z polskim lektorem (wersja z tvn). oczywiście wszystkie sezony kompletne. jest tego 11 płyt dvd. jakby ktoś był chętny to proszę o kontakt na saintek@o2.pl. opłata tylko za przesyłkę

ocenił(a) serial na 8
saintek

ogłoszenie już nieaktualne

saintek

Obecnie ripuję brakujące odcinki Nasha z 4 sezonu (lektor pl) z Universal Channel. Jeśli ktoś byłby zainteresowany podaję mail: kombimusic@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
Crockett

Masz moze wersje PL odcinkow ktorych z lektorem nie bylo? Moze zrobisz up na peb?

ocenił(a) serial na 9
Crockett

Obecnie w sieci, na eMule od roku są dostępne brakujące odcinki 4.02 oraz 4.04. W sumie, do pełnego kompletu we wszystkich sezonach brakuje tylko odcinka 4.03, którego Universal nie wyemitował.

ocenił(a) serial na 7
nashmaniak

Witam, mam pytanie. Czy ktos ma moze 5 sezon z lektorem? Zaplace za przesylke i ew za nagranie na plyty. Pytam czy z lektorem, bo kolega dostarczyl mi 1,2 i 3 sezon, i one akurat byly z lektorem. Potem 4 rowniez. Chociaz ja lubie z napisami, tak tutaj sie juz przyzwyczailem, i dlatego o taki pytam: )