PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Niestety w najbliższą środe Tvn wyemituje ostatni odcinek Nasha!!Może Tvn7 nada wszystkie odcinki od początku

ocenił(a) serial na 7
super_darek

może
ale ja i tak nie mam TVN7 :(
licze na to że TVN wyemituje Policjantów z MiamiNashu poleci jakiś medicopter
bo teraz po

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

Medicopter czyli wkółko to samo... dopiero co mieliśmy medicopter na TVN7 i o ile się nie myle to na TV4 też leci/leciał :/ ehh mniejmy nadzieje, że wkrótce znów poleci bądź Nash bądź MV...

Co do ostatniego odcinka... tak naprawdę to zdecydowali się przerwać serial kiedy tak właściwie się rozkręcał... dopiero zaczeli zamykać pewne wątki (np. Tamara czy Booby) i dopracowywać inne (np. Antwon) Nash zmierzał ku jeszcze jednemu, finalnemu sezonowi, niestety się go nie doczekaliśmy :(

ocenił(a) serial na 7
zulu

a skąd wiesz że miał być 7 sezon ??
tak z ciekawości :)

znacie może jakieś Polskie strony o tym serialu ??
bo w google nic mi nie znajduje

ocenił(a) serial na 10
TiNeX

hehe nie wiem, to tylko taki mój wolny wywód na podstawie obserwowania fabuły :) bo spójrzmy prawdzie w oczy. Co to za zakończenie? Cassidy jedzie do Paryża, choć nie wiemy czy Lisa wogóle jeszcze żyje :) (miała pojechac na troche, a znikła. Ostatnia wzmianka o niej byla jeszcze za kadencji Caitlin). No i np. uprzedzając wydarzenia z jutrzejszego odcinka to nie wiemy co dalej z Rachel? Joe nie skończył remontu domu... takich "lossen ednów" mamy jeszcze pare. Należalo nam sie jeszcze pare odcinków, a że sezon ma ich około 20 to jeszcze 1 sezon byłby na miejscu :)))

Co do polskich stron o NB to o żadnej nie słyszałam ale chętnie się dowiem jeśli takowa istnieje... pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
zulu

ja wiem co się stanie z Rachel :)
jeśli jesteś ciekaw to napisz a wyśle ci e-maila jeśli wolisz być zaskoczony to oki ;]
pozdrawiam ;))