https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_BYVV0CNZyA nie wytrzymam do 23 stycznia!
Jej nie wytrzymam. Francis uderzając Basha zrobił to na co miałam ochotę od 3 odcinka bodajże. Ale będzie się działo... Umrę z ciekawości.
tak Bash...zobacz sobie...widać, ze facet ma kilkudniowy zarost, a Nostradamus ma porośnięta brodę :D
:( szkoda bo tak naprawdę Bash nie pojechał z Mary, bo się umówili tylko przez zbieg okoliczności i to francis powinien oberwać za bzykanie Olivii i za całokształt jezu jak ja go nie lubię ... Niby taki z niego przyszły król a bardziej przypomina królową
wydaje mi się ,że w serialu na początku 1 albo2 odcinek Mary rozmawiała z Francisem o tym portrecie. czy jakimś innym obrazie :)
Dokładnie. Wciąż nie mogę zapomnieć jak Francis bzykał Olivię i jeszcze Basha się czepia no ludziee
ja mam nadzieje ze to tego nie dojdzie i ze w ostatniej chwili Mary sie opamieta
zreszta nie myslicie ze to promo dotyczy wiecej niz jednego odcinka? to chyba sa ujecia tez z 1.10-1.11? w koncu w 1.10-11 Bash i Mary maja byc w jakims lesie...
wychodzę z założenie że jak ludzie są pijani to są szczerzy i robią to na co naprawdę mają ochotę :D zaraz odpowiesz że robią głupoty ale to też prawda :) każde tłumaczenie jest dobre jeśli jest się fanem M&F razem a wnioskuję że jesteś jednym z nich :D
w tej konkretnej sytuacji Mary pocalowala Basha bo byla wkurzona na Franciszka... jezeli wam fanom B/M to wystarcza to okej, wg mnie to cale mash/mabastian jest po prostu wyzsane z palca i zrobione po to by byc jakas tam przeszkoda dla Frary, chyba widac w przeciagu 8 odcinkow jak relacja mary i franciszka jest napisana
No tak ale po co by zaczynali ten wątek skoro nie miał by on sensu? Jak dla mnie to jest coś na rzeczy . Jak widzę M&F to widzę ich jako dwóch aktorów grających w serialu jakoś nie czuję tej chemii między nimi a z Bashem jest zupełnie inaczej !
Ale wiadomo jak ktoś jest z Francisem to bd za nim od początku do końca . Ja jestem za Bashem i zdania nie zmienię .
a ja dalej nie wiem który lepszy..słodziutki Francis czy powalająco sexi Bash ech.. ;<
Na facebook'u wszystkie dziewczyny raczej wolą Francis'a. I już myślałam, że tylko ja wolę Basha <3 To chyba moja ulubiona postać :D I też czekam na kolejny pocałunek Basha i Mary. TEAM BASH!!!
totalnie Cię uwielbiam <3 ciężko znaleźć na ty forum osobe która by podzielała nasze zdanie :)
Francis zachowuje sie jak panienka a Sebastian, widac ze jest taki meski i widac ta chemie miedzy nim a Mary
Popieram to, że Francis zachowuje sie jak baba i że Bash jest męski, ale nie to, że jest chemia między nim a Mary. Znaczy, coś może i między nimi się dzieje, ale nie widzę ich razem. Osobiście wolę Basha, ale Mary powinna być z Francisem a Bash z Lolą.
Cieszę się, że Bash dostanie po twarzy, bo się wciska w moje kochane Frary </3 Potrzebuje. 23. Stycznia. Teraz.
Ja też się cieszę bo Bash nie wiadomo po co się wokół nich kręci tylko żeby poprzeszkadzać... Poza tym nie powinni robić takiej długiej przerwy i to jeszcze przy tak emocjonalnym odcinku! Niech już będzie 23!!! :)
Ja poprostu nie wytrzymam do 23 stycznia. To niesprawiedliwe, że karzą nam czekać tyle czasu ...
Nie wyobrażam sobie tak długiej przerwy po 8 odcinku.. Po ostatniej scenie. nie,nie, nie. Zbyt wiele emocji,a oni nam każą czekać. umrę chyba do tego czasu z ciekawości.
Promo do odcinka 1x09 jest niesamowite ! I jeszcze ta piosenka !
Ależ ja się cieszę, że Bash dostał po mordzie ! :D
Mam nadzieję, że Mary opamięta się i nie pocałuje Basha i że dadzą nam jeeszcze więcej scen Frary. <3
muzyka jest po prostu świetna! Jak zobaczyłam Mary całującą Bash'a to miałam ochotę wyrzucić monitor przez okno -.-
Ale na szczęście Francis zrobi w końcu to co powinien był zrobić już dawno temu (i na co ja już od dawna miałam niemiłosierną ochotę) ;))
chyba będę tutaj jedyną która twierdzi że cios Franciszka był wymierzony w Nostradamusa a nie Basha... :)
W końcu jeśli Francis dowie się że Nostradamus w znaczący sposób przyczynił się do odejścia Mary, prawy sierpowy porzuconego narzeczonego na twarzy Nostradamusa będzie miał sens :)
A ja szczrze troche sie zdołowałam.... liczyłam po cichu ze ta przepowiednia dotycząca smierci Franciszka sie nie spełni. Ale przeczytałam biografię Marii I Stuart no i zgadza sie ze umrze niedlugo po slubie, ona zostanie bez dzieci, sama na dworze. Myslicie ze w serialu losy potocza sie inaczej?...
Nie jest to serial historyczny, twórcy jedynie zarys fabuły stworzyli na podstawie rzeczywistych zdarzeń. Już wiele rzeczy różni się od historii - przykładowo postać Basha, który tak naprawdę nigdy nie istniał. Jest więc nadzieja, że postanowią oddalić się od prawdziwej historii Mary, która do wesołych raczej nie należy i pozmieniają jej losy między innymi pozostawiając przy życiu Francisa - jedną z głównych postaci serialu
oby! A Ty jak uwazasz? Czy tylko mi marzy sie happy end w którym Mary i Franciszek beda razem? Chociaz na sam koniec bo jednak 1 seria ma az 22 odcinki. Tak pomyslałam, ze Nostradamus widzi w wizji ten obraz Franciszka jak upada po tym jak Mary odjezdza, moze to jest jego ' smierc?' smierc uczuciowa? tylko co z resztą przepowiedni, ze zostanie sama i bezdzietna... chociaz mam wrazenie, ze Nostradamus nie do konca ma dar przewidywana przyszłosci, o to, zeby jedna z dziewcząt Mary zmarła postarala sie Clarissa i przyłozyła do tego reke...
Mi również marzy się happy end Mary + Francis, bo po prostu uwielbiam ich razem ;) Coś mi nie pasuje w przepowiedni, którą przedstawił Nostradamus Mary, tylko nie wiem dokładnie co... Nostradamus ma dar przepowiadania przyszłości, ale jak wiadomo jego przepowiednie podlegają dość luźnej interpretacji, przykładowo "zakochasz się w mężczyźnie z białym znakiem na twarzy" - każdy od razu myśli, że chodzi o bliznę, czy coś w tym stylu, a tu okazuje się, że tym znakiem jest twarz pobrudzona mąką. Przepowiednia niby się sprawdziła, ale nikt o tym nawet nie wie. Inny przykład: "Lew będzie walczył ze smokiem na polu maków" - okej, znakiem Bash'a jest lew, a Thomas'a smok, to wiemy, ale to są ich ZNAKI, czyli nie dosłownie lew ze smokiem walczyli, tylko Bash z Thomasem. Żadna przepowiednia Nostradamusa nie sprawdziła się dokładnie, jego przepowiednie to jedynie poszlaki. Aylee powiedział, że nigdy nie wróci do domu - równie dobrze mogła znaleźć męża powiedzmy z Włoch i z Francji od razu wyjechać tam, nie wracając do domu; "zanim stopnieje mróz jedna z was umrze" - było ich 5 jakby nie patrzeć, nie było powiedziane, że to Aylee. W takim razie wizja dotycząca domniemanej śmierci Francis'a również może sprawdzić się w zupełnie inny sposób
szczerze to troche sie zdołowałam :< ogladac cos przez kilkanascie odcinków zeby na koniec wszystko poszło nie tak :<