Ni ma go ani w promo, ani na zdjęciach, ale w spoilerach czytałam, że Toby Regbo ma się pojawić
Ciekawi mnie bardzo, jak będzie wyglądało to jego korzystanie z wolności. Coś czuję, że wróci Olivia i Natalia 1x01 :D
https://www.youtube.com/watch?v=gv3Cu2AAXAA&feature=youtube_gdata_player - widać szybko zacznie korzystać ze swojej wolności, ale tego to się nie spodziewałam.......
Tak.. Francis i Lola! Jeśli scenarzyści myślą, że połamane na kawałeczki serca fanów Frary zakleją Lolą to się mylą. Już wolałam ją z Bashem...
Ja również jestem w szoku, ale moim zdaniem Mary będzie się starała zapomnieć o Franciszku i zakochać się w Bash'u, bo jakby nie patrzeć ma spędzić z nim resztę życia, a Francis no cóż..... pewnie weźmie się za Lolę żeby wzbudzić zazdrość w Mary
no pewnie tak będzie chciała zapomnieć, tylko szkoda w tym wszystkim Basha bo jest tylko nagrodą pocieszenia i na nic nie ma wpływu.
Mi też go szkoda, bo niby ma wyjść za kobietę, którą kocha, ale wie doskonale, że bez wzajemności, a co gorsza będąc z nim wcale nie ukrywa, że robi to tylko i wyłącznie dla swojego ukochanego. Ani Bash, ani Francis na nic nie mają wpływu, wszyscy dookoła decydują o ich życiu nie zwracając uwagi na to, że to są ludzie, a nie bezmózgie przedmioty pozbawione własnego zdania. Ja bym chyba tak nie wytrzymała, Bash jak Bash, On nie za bardzo ma jak się zbuntować, bo wie, że tylko w ten sposób można uratować zarówno jego, jak i jego brata, ale Francis'a kompletnie nie rozumiem, jedyne co zrobił to nawrzeszczał na wszystkich pokazując swoje niezadowolenie zamiast wziąć sprawy w swoje ręce, walczyć o swoje i przede wszystkim samemu decydować o swoim życiu, a nie pozwalać na to matce i byłej narzeczonej....
Hmmm.. Francis i Lola? Jak dla mnie ok , za Francisem nie przepadam a Lola to już całkiem mnie denerwuje nie wiem czemu :P
W sumie Nostradamus coś tam jej przepowiadał ,że kogoś tam spotka ale mówił ,że ciemnowłosy będzie czy coś takiego :D
Olivia pewnie wróci ale czy dalej będzie zainteresowana? A ta Natalia na pewno nie wróci bo ona chyba była damą dworu tej siostry Francisa więc po jej ślubie też wyjechała.
Swoją drogą ciekawe o co chodzi z tą ciężarną ? Mam nadzieje ,że to nie dziecko Basha bo chyba walnę w scianę :P