PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680719}
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15574
7,0 2 krytyków
Nastoletnia Maria Stuart
powrót do forum serialu Nastoletnia Maria Stuart

https://www.youtube.com/watch?v=j-8V0tkV0G0

ocenił(a) serial na 8
nnowecka94

znów nie będzie Francis'a ? :c czyżby pożegnalny pocałunek Catheriny i Henry'ego? albo królowa będzie próbować się jeszcze uratować :D

Arthur_Pendragon7

Myśle że Catherine będzie próbowała wziąć Henry'ego "na namiętność" jako ostatnia deska ratunku.

nnowecka94

hmm, widze że skoro Francis już nie może być z Mary to w ogóle nie dają jego postaci do odcinka. Pff, a co tam, po co się wysilać? Lepiej pokazywać go tylko wtedy kiedy zakochanymi oczyskami wodzi za Mary. Po co w ogóle jakiś rozwój postaci? Komu to potrzebne? Niech jego cała postać opiera się tylko na tym jakże ważnym trójkącie miłosnym :) Przecież teraz na prowadzenie ku sercu Mary wychodzi Bash więc trzeba go jak najwięcej pokazywać, a póki znowu będzie jakiś kryzysik między naszym obecnym królem i jego królową to wtedy dajcie Francisa, niech trochę namiesza. Właśnie, pokażcie go tylko po to żeby rozruszać trójkącik i wywołać zazdrość u Mary! Tak, to będzie super!

A tak serio to szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 3
nutria_00

Też właśnie zauważyłam tą zależność, że gdy Mary była z Francis'em to Bash'a albo było niewiele, albo wcale, a teraz sytuacja jest odwrotna, trochę to słabe moim zdaniem. Mam nadzieję, że chociaż na chwilę pokażą Francis'a, bo brakuje mi go....

nnowecka94

Przecież Bash do jakiegoś 5 odcinka (po tym pcałunku z Mary) nawet nie grał jakiejś większej roli, nie miał nawet własnego wątku tylko plątał się po ekranie bez żadnego celu. Dopiero po tym pocałunku z Mary jak się upiła i chciała się wyżyć na Francisie to zaczęli coś tam ten wątek z jego religią wprowadzać i tak już zaczął pojawiać się częściej. Przecież było nawet kilka odcinków kiedy on nie miał żadnych scen z Mary! Głupie to, naprawdę :(

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

cale CW, oni tylko zyja trojkacikami i sami je podludzaja, ten serial od 1 odcinka na tym sie wlasnie skupia- trojkat :/

dobrze ze Henry chociaz wroci do tego odcinka, bo kolejnego nudnego i przesuwania odcinka juz nie chce, nie do tego mnie przyzwyczail ten serial

ocenił(a) serial na 7
lexie22

Ten odcinek będzie świetny!
Właśnie tego trzeba.A nudne odc się zdarzają w każdym serialu.

ocenił(a) serial na 4
nnowecka94

Taaaak! Niech jeszcze sobie poszaleją i uśmiercą Katarzynę, kto by się przejmował, że tak naprawdę umiera jakieś 30 lat później

Gudrun88

...tak, i że na prawdę przeżyła i króla Henry'ego, i Franciszka, i Mary Stuart, i jeszcze wiele innych osób :D Co to obchodzi twórców serialu. Może będzie happy end i maria zdetronizuje Elżbietę I.

Gudrun88

hahaha, no właśnie. Szczerze to ja Katarzynę lubię nawet bardziej niż samą Mary.

Gudrun88

Ludzie dajcie spokój, to nie jest serial historyczny, scenarzyści bardzo luźno trzymają się historii. ; ) Co nie zmienia faktu że Catherine nie uśmiercą, bo by sobie strzelili w stopę, to tak jakby teraz uśmiercić Basha czy Francisa.

Request_

A co, ona tak bardzo podtrzymuje ten serial na poziomie? Jakoś nie wydaje mi się, żeby ratowała ten serial.

kama008_fw

moim zdaniem Catherine jest swietnym czarnym charakterem I serial duzo by bez niej stracil

ocenił(a) serial na 8
jogowafel

Katarzyna czarnym charakterem? Mnie się wydaje właśnie,że to Maria, Henryk i ten bękart ciągle robią wszystko źle. Moim zdaniem Katarzyna jest najlepszą i najbardziej tragiczną postacią w tym serialu i jeśli ją zabiją to się chyba tak wkurzę, że nie mam na to słów. Wiem,że to mało realne było ale do ostatniej sekundy miałam nadziejeę, że jej to gardło poderznie w tej wannie.

morgana000

Mam dokładnie tak samo. Katarzyna nie jest tak naprawdę zła. Jej charakter i działania wynikają z doswiadczeń, przezyć przez jakie przeszła. Osobiście lubię ją o wiele bardziej niż postać Mary.

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

Jej! Pocałunek Catherine i Henry'ego, bardzo mi się to podoba! <3 A czy tylko mi się wydawało, że Nostradamus umarł?

ocenił(a) serial na 10
shadowhanter

wie ktoś kiedy będą napisy ? :D

zakochana2302

Jak zawsze jutro rano koło 10

nnowecka94

wie ktoś gdzie są i czy sa już napisy?? :(

nnowecka94

ten serial powoli mnie zawodzi -_-

ocenił(a) serial na 3
yes_indeed

Mnie niestety też...

nnowecka94

Zawalili, że pokazali twarz Clarissy, bez sensu. Ponadto i tak już można się było zorientować, kto będzie nieślubnym dzieckiem:
- po reakcji Katarzyny na wyjaśnienie Nostradamusa o zamkowym duchu - miała łzy w oczach i spytała się co jego ojciec odpowiedział matce tej dziewczynki,
- po znamieniu Richarda
- i rzecz jasna wcześniejszym informacjom piastunki.

W każdym razie zdziwiłam się, że Clarissa ratowała Katarzyną.