PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680719}
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15574
7,0 2 krytyków
Nastoletnia Maria Stuart
powrót do forum serialu Nastoletnia Maria Stuart

No cóż, wyjątkowo słaby odcinek, i do tego ten motyw z drenikiem - litości. Jedynie Lord Narcisse
dawał radę, szczególnie gdy załatwił Lole :D To było mocne, ale nie było zaskoczenia, że to on miał
owe znamię, było to do przewidzenia, gdy tylko Kenna zaczęła nakręcać Lolę na jego odnalezienie...

Niepokoi też uczynienie z Lorda Castleroya protestanta, bo może być to przygotowywanie się do
jego ewentualne pozbycia, na zasadzie, że zostanie skazany i stracony lub zmuszony do ucieczki, a
Gree ponownie będzie wolna... Ale póki co cieszy ich ślub, że mimo wszystko zdecydowała się na
ten krok.

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

Franciszek i Mary WTF? Mnie ciekawi czy jak już gdzieś mają historyczne fakty to czy zrobią romans tego kuzyna Franciszka i Mary :)

ocenił(a) serial na 6
CzerwonyPazdziernik

+1 też o tym myślałem, bo jest strasznie wspaniały, i nad wyraz dużo czasu spędza z naszą królową, zatem wielce prawdopodobne, że szykowany jest kolejny trójkąt miłosny, bo Franciszek zaczyna się od niej oddalać, a Conde zdaje się stawać coraz bliższy...

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

Ja od kiedy wkręciłam się w historię Marii Stuart to czekam aż do zamku przybędzie jej prawdziwa miłość ten jej trzeci mąż, rudy szkot :)

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

W tym sezonie wszystkie odcinki są niestety słabe..
Początki pierwszego sezonu były w miarę jako tako ciekawe.. później mam wrażenie, że reżyserzy wymyślają różne historie bo nie mają pomysłu na serial, nie ciągną tego w jakimś celu.. tylko zaczynają i kończą różne wątki.

ocenił(a) serial na 8
Herushingu

Ogólnie może być, ale ZA MAŁO BASHA! W tym sezonie zmarginalizowali jego postać na maxa...

Herushingu

co to jest drenik?