Czy ktoś jeszcze ogląda ten cudowny serial ? Nie jestem pewna czy był to finał sezonu.. Orientuje się ktoś ?
Ale mimo wszystko odcinek genialny ! Wszystko tworzyło tak piękną spójność. Każdy z bohaterów był szczery. Mimo, że kocham poplątania w tym serialu jak w poprzednich sezonach i te wszystkie tajemnice to w tym odcinku podobało mi się, że wszystko poszło tak gładko.. Całe odkrycie spisku przez Marię i Gideona, pomoc Katarzyny, przyjęcie wszystkiego przez Elżbietę z klasą i opanowaniem, zachowanie Dudleya.. Wszystko perfekcyjne. Myślałam, że serial bardziej ucierpi po śmierci Franciszka ale jednak nie ! Trzyma poziom od początku, każdym sezonem. Jedno ale: Liczę na więcej spisków Katarzyny jakie były kiedyś !! Najlepsza postać w serialu i to się chyba nie zmieni <3
To nie był finał jeszcze 2 odcinki do końca 3 sezonu finał będzie 23 maja , ponadto został zamówiony już 4 sezon . Co do odcinka to Katarzyna jest najlepszą postacią w całym serialu , jej intrygi i plany zawsze nakręcają fabułę serialu . Claudia i ten rycerz na L , nie pamiętam są naprawdę uroczą parą . , czekam na powrót Lorda Nar.. i walki miedzy nim a katarzy.
Ooo to dobrze, że jeszcze nie koniec :) Szkoda, że mało osób ogląda ten serial. Jest na prawdę wciągający
i można dodać też że zabili oni najlepszą główną męską postać Franciszka, jak ten serial i tak ma mało wspólnego z historią to na chujaa zabili franciszka ja skończyłem na 1 odcinku bo zaraz do czytałem tu że franciszek nie żyje i moja przygoda z tym serialem się skończyła nie ma franciszka nie ma oglądania proste, to jedyna postać jaką lubiłem
Szczerze mówiąc aż tak nie odczuwa się jego śmierci bo to co dzieje się dalej wciąż wciąga :) a nawet momentami jest lepiej... Może i serial ma niewiele wspólnego z historią ale nie dla historii go oglądam. Jest trochę jak dla nastolatek ale podobają mi się te intrygi najbardziej.. i oczywiście cała postać Katarzyny :)