PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680719}
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15574
7,0 2 krytyków
Nastoletnia Maria Stuart
powrót do forum serialu Nastoletnia Maria Stuart

3x13

ocenił(a) serial na 8

Czy ktoś jeszcze ogląda ten cudowny serial ? Nie jestem pewna czy był to finał sezonu.. Orientuje się ktoś ?
Ale mimo wszystko odcinek genialny ! Wszystko tworzyło tak piękną spójność. Każdy z bohaterów był szczery. Mimo, że kocham poplątania w tym serialu jak w poprzednich sezonach i te wszystkie tajemnice to w tym odcinku podobało mi się, że wszystko poszło tak gładko.. Całe odkrycie spisku przez Marię i Gideona, pomoc Katarzyny, przyjęcie wszystkiego przez Elżbietę z klasą i opanowaniem, zachowanie Dudleya.. Wszystko perfekcyjne. Myślałam, że serial bardziej ucierpi po śmierci Franciszka ale jednak nie ! Trzyma poziom od początku, każdym sezonem. Jedno ale: Liczę na więcej spisków Katarzyny jakie były kiedyś !! Najlepsza postać w serialu i to się chyba nie zmieni <3

ocenił(a) serial na 7
Sophie96

To nie był finał jeszcze 2 odcinki do końca 3 sezonu finał będzie 23 maja , ponadto został zamówiony już 4 sezon . Co do odcinka to Katarzyna jest najlepszą postacią w całym serialu , jej intrygi i plany zawsze nakręcają fabułę serialu . Claudia i ten rycerz na L , nie pamiętam są naprawdę uroczą parą . , czekam na powrót Lorda Nar.. i walki miedzy nim a katarzy.

ocenił(a) serial na 8
Daniel_Kot

Ooo to dobrze, że jeszcze nie koniec :) Szkoda, że mało osób ogląda ten serial. Jest na prawdę wciągający

ocenił(a) serial na 7
Sophie96

bo szczerze mówiąc to on z historią nie wiele ma wspólnego

ocenił(a) serial na 10
Sophie96

i można dodać też że zabili oni najlepszą główną męską postać Franciszka, jak ten serial i tak ma mało wspólnego z historią to na chujaa zabili franciszka ja skończyłem na 1 odcinku bo zaraz do czytałem tu że franciszek nie żyje i moja przygoda z tym serialem się skończyła nie ma franciszka nie ma oglądania proste, to jedyna postać jaką lubiłem

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Szczerze mówiąc aż tak nie odczuwa się jego śmierci bo to co dzieje się dalej wciąż wciąga :) a nawet momentami jest lepiej... Może i serial ma niewiele wspólnego z historią ale nie dla historii go oglądam. Jest trochę jak dla nastolatek ale podobają mi się te intrygi najbardziej.. i oczywiście cała postać Katarzyny :)