PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680719}
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15574
7,0 2 krytyków
Nastoletnia Maria Stuart
powrót do forum serialu Nastoletnia Maria Stuart

Dwa tygodnie?

ocenił(a) serial na 10

Jakiś tydzień temu zaczęłam oglądać reign więc siłą rzeczy oglądałam codziennie po kilka odcinków i nie wiem kiedy i co ile można spodziewać się nowych odcinków. Nie mniej w chwili obecnej filmweb pokazał, że następny odcinek za 13 dni ;o Naprawdę odcinki są w takich odstępach czasowych? :x

anytram8

ogólnie pojawiają się co tydzień, ale zdarza się, że emitowane są co 2 tyg ;)

ocenił(a) serial na 10
lolcia4

oczywiście ja musiałam trafić na czas kiedy pojawiają się co dwa :D Dziękuję za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
anytram8

Jestem dokładnie w tej samej sytuacji, dlatego poszperałam trochę w internecie i na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Reign_(2013_TV_series)_episodes jest data April 17, 2014 dla odcinak ,,No Exit'' ,
czyli tak jakby za tydzień, a w filmwebie jest napisane że za dwa tygodnie :-( Już sama nie wiem w co wierzyć.

lady997

z tego co zauważyłam, sprawdza się to, co jest napisane na filmweb. także duże prawdopodobieństwo, że rzeczywiście odcinek dopiero będzie za 2 tyg...

ocenił(a) serial na 10
lolcia4

Ale szkoda ;c trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość xd oglądam ten serial od dwóch dni, ale mogę powiedzieć, że całkowicie się uzależniałam :D

ocenił(a) serial na 10
Adusia680

Ja też! W ogóle czekam na napisy i nie miałam okazji jeszcze oglądać 17. a już rozpaczam nad faktem, że potem znowu tyle czekać :( tak pięknie oglądało się 6 odcinków na dzień :D

ocenił(a) serial na 10
anytram8

Znam to! W dwa dni obejrzałam 16 odcinków XD a 17 też jeszcze nie oglądałam, również czekam na napisy ;) nie mogę się doczekać kolejnych ;d a jesteś za Francisem czy Bashem? ♥

ocenił(a) serial na 10
Adusia680

Hahaha tak bardzo ciekawe życie <3
Trudne pytanie! Rozum jest za Bashem, gdyż jest mega dobry i myślę, że byłby lepszym mężem dla Mary (no i też jest przystojny oczywiście, nie udawajmy, że patrzymy tylko na charakter! xd). Niestety jestem tylko kobietą i jak widzę Franciszka z Mary to już nic innego się nie liczy :D Nie wiem skąd to się bierze bo równocześnie potrafię być na niego tak wkur*** jak na nikogo, ale potem znowu wraca dobry, cudowny, onieśmielający, olśniewający i słodki Francis i tracę swą asertywność xd W takim razie chyba mogę się jasno określić jako osobę, która kibicuje Franciszkowi. No i oczywiście mam ogromną nadzieję, że nie zrobią tak jak Nas tego na historii uczyli xd Ja bym pozmieniała :D

ocenił(a) serial na 10
anytram8

Na swoje usprawiedliwienie mam to, że przez 3 dni leżałam w łóżku i by się nie nudzić szukałam czegoś ciekawego, i w taki o to sposób trafiłam na Reign♥ Ja jestem całym serduchem za Franciszkiem ;3 Mary nie może być z kimś innym, co najmniej nie chciałabym xd Również mam taką nadzieję, nie wyobrażam sobie, żeby moja, mogę powiedzieć, że ULUBIONA postać umarła ;c Wierzę, że reżyser trochę pozmienia, oczywiście na naszą korzyść xd

ocenił(a) serial na 10
Adusia680

Ależ nie usprawiedliwiaj się! Z doświadczenia wiem, że najlepiej ogląda się serial kiedy ma się najwięcej do roboty (np. 3 sezony GOT podczas sesji).
Spróbowaliby mi go uśmiercić! No chyba, że w ostatnim odcinku, łzawe zakończenia też są genialne i pozostają długo w pamięci :D

ocenił(a) serial na 6
lolcia4

Filmweb ssie :D Odcinek wyemitowany zgodnie z harmonogramem

ocenił(a) serial na 10
Herushingu

No czyli jednak dobrze napisali na Wikipedii :-)

użytkownik usunięty
lolcia4

Najlepszym źródłem jest epguides.com
Filmjebem nie warto się sugerować. Już lepsza ta wikipedia ;)