Jakiś tydzień temu zaczęłam oglądać reign więc siłą rzeczy oglądałam codziennie po kilka odcinków i nie wiem kiedy i co ile można spodziewać się nowych odcinków. Nie mniej w chwili obecnej filmweb pokazał, że następny odcinek za 13 dni ;o Naprawdę odcinki są w takich odstępach czasowych? :x
oczywiście ja musiałam trafić na czas kiedy pojawiają się co dwa :D Dziękuję za odpowiedź :)
Jestem dokładnie w tej samej sytuacji, dlatego poszperałam trochę w internecie i na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Reign_(2013_TV_series)_episodes jest data April 17, 2014 dla odcinak ,,No Exit'' ,
czyli tak jakby za tydzień, a w filmwebie jest napisane że za dwa tygodnie :-( Już sama nie wiem w co wierzyć.
z tego co zauważyłam, sprawdza się to, co jest napisane na filmweb. także duże prawdopodobieństwo, że rzeczywiście odcinek dopiero będzie za 2 tyg...
Ale szkoda ;c trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość xd oglądam ten serial od dwóch dni, ale mogę powiedzieć, że całkowicie się uzależniałam :D
Ja też! W ogóle czekam na napisy i nie miałam okazji jeszcze oglądać 17. a już rozpaczam nad faktem, że potem znowu tyle czekać :( tak pięknie oglądało się 6 odcinków na dzień :D
Znam to! W dwa dni obejrzałam 16 odcinków XD a 17 też jeszcze nie oglądałam, również czekam na napisy ;) nie mogę się doczekać kolejnych ;d a jesteś za Francisem czy Bashem? ♥
Hahaha tak bardzo ciekawe życie <3
Trudne pytanie! Rozum jest za Bashem, gdyż jest mega dobry i myślę, że byłby lepszym mężem dla Mary (no i też jest przystojny oczywiście, nie udawajmy, że patrzymy tylko na charakter! xd). Niestety jestem tylko kobietą i jak widzę Franciszka z Mary to już nic innego się nie liczy :D Nie wiem skąd to się bierze bo równocześnie potrafię być na niego tak wkur*** jak na nikogo, ale potem znowu wraca dobry, cudowny, onieśmielający, olśniewający i słodki Francis i tracę swą asertywność xd W takim razie chyba mogę się jasno określić jako osobę, która kibicuje Franciszkowi. No i oczywiście mam ogromną nadzieję, że nie zrobią tak jak Nas tego na historii uczyli xd Ja bym pozmieniała :D
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że przez 3 dni leżałam w łóżku i by się nie nudzić szukałam czegoś ciekawego, i w taki o to sposób trafiłam na Reign♥ Ja jestem całym serduchem za Franciszkiem ;3 Mary nie może być z kimś innym, co najmniej nie chciałabym xd Również mam taką nadzieję, nie wyobrażam sobie, żeby moja, mogę powiedzieć, że ULUBIONA postać umarła ;c Wierzę, że reżyser trochę pozmienia, oczywiście na naszą korzyść xd
Ależ nie usprawiedliwiaj się! Z doświadczenia wiem, że najlepiej ogląda się serial kiedy ma się najwięcej do roboty (np. 3 sezony GOT podczas sesji).
Spróbowaliby mi go uśmiercić! No chyba, że w ostatnim odcinku, łzawe zakończenia też są genialne i pozostają długo w pamięci :D