PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680719}
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15571
7,0 2 krytyków
Nastoletnia Maria Stuart
powrót do forum serialu Nastoletnia Maria Stuart

Uwielbiam szalonego Henryka :D i te teksty które mówi np do Basha :D

ocenił(a) serial na 6
magda49

+1 Przynajmniej nabrał trochę charakteru, bo dotychczas był mdły i nieciekawy :)

ocenił(a) serial na 6
magda49

Fakt jego postać jest ciekawsza, ale momentami boję się go, nie wiadomo co wymyśli, jest nieobliczalny...

ocenił(a) serial na 10
magda49

Tytuł Mistrza Koni i Polowań wygrał wszystko :D

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

po tym jak nazwał tak Basha jestem pewna że ma coś z głową ale przynajmniej wniósł coś nowego do serialu:) to pewnie pierwszy i nieostatni świr

ocenił(a) serial na 10
Spowiedniczka111

Jestem ciekawa czy będzie romans Mari i Basha to by dopiero było szaleństwo ;)

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

nie będzie bo Maria odrzuca miłość swoją do Basha poza tym nie zrobiłaby tego swojej przyjaciółce a szkoda szalone by było to jakby Henryk chciałby poślubić Marie to byłoby może trochę niemożliwe ale przecież jest królem i wszystko mu wolno:)

ocenił(a) serial na 10
Spowiedniczka111

Ja jednak coś czuje, że jakiś pocałunek chociaż będzie :D tak dla podkręcenia atmosfery :D

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

no pewnie będzie taki że Bash tak jakby weźmie ją z zaskoczenia albo coś i pewnie ktoś to zauważy i tyle będzie o miłości Basha i Marii chociaż pewnie on będzie narażać swoje życie dla niej ( ten serial jest trochę przewidywalny) ale możę wymyślą coś ciekawego :)

ocenił(a) serial na 10
Spowiedniczka111

Przewidywalny ale mimo to całkiem przyjemnie sie ogląda i czeka na następny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

Przyjemnie!!!!!!!!!!!!!! ja nie wiem co robić tylko czekam aż pojawi się nowy odcinek!!!! to nie jest przyjemne tylko po prostu uzależniłam się od następnego serialu :/

ocenił(a) serial na 10
Spowiedniczka111

Poczekaj na wielkie oczekiwanie na następny sezon :P

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

i co pewnie będę czekała caaaałe wakacje żeby obejrzeć następny sezon a do tego chyba jeszcze niewiadomo czy będzie następny sezon :/ dlaczego:(

Spowiedniczka111

będzie II sezon, bo już potwierdzili ;)

ocenił(a) serial na 10
Spowiedniczka111

haha i tak juz przeginają z tym że trzeba prawie dwa tygodnie na odcinek czekać ;) :D

ocenił(a) serial na 8
Madzia1821

co mnie wyprowadza z równowagi ale na razie jestem prawie spokojna bo odcinki są wspaniałe

użytkownik usunięty
Madzia1821

Mistrz Koni i polowań to najlepszy tekst z poprzedniego odcinka! :)

ocenił(a) serial na 8

Mi osobiście bardziej podobał się tekst do Marii: "Wyobraź sobie, że ona jest Franciszkiem. Ja popatrzę" :D

ocenił(a) serial na 8
magda49

No w końcu nabiera charakteru i zaczyna być królem, takim jakim królowie w rzeczywistości są :)) Bo wcześniej , jak dla mnie był za bardzo "bajeczny".

ocenił(a) serial na 9
justyns6969

Wg mnie ta cała sytuacja z tym szaleństwem króla jest na siłę zrobiona. Mogli coś innego wymyślić w związku z jego postacią :)
Ale małżeństwo Basha i Kenny to była niespodzianka - nawet pasują do siebie lepiej niż Bash i Mary :P

ocenił(a) serial na 8
magda49

Czy ktoś wie ile będzie odcinków w 1 sezonie? Standardowe 22?