To, że próbowała zabić Mary w ogóle mnie nie dziwi, a tym bardziej, że chciała ratować się kłamstwami wobec Henryka. Mam nadzieję, że nie skrócą jej o głowę! ;o Jest naprawdę super czarnym charakterem. Nadaje temu serialowi takiego... Kurde, nie umiem tego nazwać - uroku, mroku? Nie wiem. Ale coś tam dodaje.
+ Biedna Clarissa!
Co do Katarzyny, w 12 odcinku pojawi się Francis, więc może Mary zmieni zdanie czy coś? Musi być cos, co ją jeszcze uratuje, nooo!
widzę, że nie jestem sama, jeżeli chodzi o Katarzynę :D mimo że osobiście na początku nie lubiłam tej postaci, bo wydawała mi się tą złą, która tylko potrafi mieszać w życiu innych, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej ją zaczęłam lubić, bo tak naprawdę te wszystkie jej działania spowodowane są tym, że za wszelką cenę chce chronić syna przed przepowiedniami.
skrócić, nie skrócą jej o głowę, bo serial naprawdę dużo by stracił, wszystko tak naprawdę dzieje się dzięki Katarzynie;) zresztą w 12 odc Mary i Bash mają razem działać z Katarzyną, ponieważ Clarissa porwie dwójkę młodszych dzieci Katarzyny i Henryka.
Katarzyna to postać która napędza ten serial ;D bardzo ją lubię i miło będzie dalej oglądać ją w całości ^ ^ gdy zginie kto będzie kolejnym złym charakterem??
Nie zetną Katarzyny na 100 % , odbiegli by wtedy tak daleko od historii że nie wiem jakby się potem wykręcali z tego. Katarzyna przeżyła wszystkich więc niech nie robią jaj ;d
Oni juz i tak odbiegli od historii, więc ja już jestem gotowa na wszystko. Ale to może i lepiej, przecież pokazują tylko jej młodość i serial nie jest przewidywalny :)
swoją drogą, skąd Clarissa wiedziała, że Katarzyna to jej matka? przecież nikt tak naprawdę o tym nie wiedział, nawet sama królowa, że jej córka żyje.
przeoczyłam jakiś wątek?