PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625585}

Nasze matki, nasi ojcowie

Unsere Mütter, Unsere Väter
2013
5,9 7,5 tys. ocen
5,9 10 1 7502
Nasze matki, nasi ojcowie
powrót do forum serialu Nasze matki, nasi ojcowie

To tylko niewielka horda "svobody" pod sztandarami bandery.

użytkownik usunięty
shamar

Bądź uczciwy, mamy stereotyp cygana i jest skreślony na starcie zakłada się że jest brudasem i złodziejem( wielu na taka opinię zapracowalo) więcej brak asymilacji jest po obu stronach. Ludzie to taki gatunek że nie lubi zamkniętych kultur i wszystko co inne jest od razu podejrzane.

Każda kultura ma swoje prawa, nie mam na to wpływu wiec akceptuje.

Wszędzie są jakieś czarne owce.

ocenił(a) serial na 3

Skoro ponoć ważny przedstawiciel Romów, w telewizji stwierdza m.in. że -

Nieposyłanie dzieci romskich przez romskich rodziców to nie wina romskich rodziców a instytucji polskich, które ich nie monitorują i nie nakazują posyłania... to ja nie mam do nich żadnych pytań i kwestię asymilacji i szacunku do kraju spuszczam w kiblu.

Gość miał pretensje do instytucji a nie do tego, że rodzice zlewają posyłanie dzieci do szkół! Ja p...

I zdarzało mi się mieć styczność i zauważyłem, że nie mają zbyt dużego szacunku do podstawowych zasad kultury.

użytkownik usunięty
shamar

Bo są prości jak zauwazyles nie wykształceni i żyją w kulturowej izolacji.

shamar

Czyjej kultury? Naszej czy ich?

ocenił(a) serial na 3
zweistein

Cytuj pełne zdania bo jak widzisz- nie działa coś forum.

shamar

Serio już nie pamietasz, gdzie pisałeś o "podstawowych zasadach kultury"?

użytkownik usunięty
shamar

Poza tym gdyby tak bylo w co nie wierzę to rzekomi niewolnicy z Polski mają rodziny i ambasadę do pomocy. Więc się zastanów co piszesz. Polska "elita" politykow kocha takie skandale i na pewno nie odmówili by sobie światowego skandalu w tej sprawie.

Nasze ambasady są antypolskie. Popularyzują Pokłosie jako obraz Polski i Polaków. Polskie "elity" dawno zostały kupione.

użytkownik usunięty
skarbekzgor

Nie zgodzę się z tym obrazem Polski ale co do polityków zgadzam się w 100%

JosephG

Po obejrzeniu tego szowinistycznego paszkwilu rozumiem dlaczego.

ocenił(a) serial na 6
skarbekzgor

"Polska to bigos"