Jeżeli ten serial ma tak wysoką ocenę to muszę się zastanowić nad wypisaniem z filmwebu.Ten serial jest skierowany chyba dla tępaków.Humor niskiego lotu i do tego kopia serialu amerykańskiego moim zdaniem również kiepskiego ale będącego w innej lidze niż jego polski odpowiednich.Jeżeli polacy potrafią jedynie robić takie seriale to chyba przestanę oglądać telewizję
OTÓŻ TO wypisz się jak najszybciej, bo wyzywając ludzi od tępaków nie nadajesz się... btw. widać jaki masz niski szacunek dla samego siebie pisząc "Polaków" z małej litery.
Chciałbym ci przypomnieć że jest to forum dotyczące filmów, więc pisz na temat filmów a nie o autorach recenzji.Jeżeli podoba ci się ten serial to napisz o tym a nie czepiasz się literówek.
Hmm, jakby Ci tu kochanie powiedzieć, humor z ZAŁOŻENIA nie miał być wysoki ;) To miało być coś łatwego, niespomplikowanego, przy czym można siąść w w sobotę po dłuuuuugim, męczącym tygodniu. Ot co ^___^ Serial polski jest kalką amerykańskiego, bo tak stoi w umowie. O. :)
Właśnie, piszemy o filmach (teoretycznie ;)), więc hasełko "Ten serial jest skierowany chyba dla tępaków" jest raczej nie na miejscy. Dziękuje za uwagę ^_____^
Pozdrowienia i niech kisiel marchewkowy będzie z Wami ^^
Cóż. POmimo tego, że jestem w opozycji antynianiowej nie podzielam zdania, że produkcja ta jest "dla tępaków". Każdy ma inne poczucie humoru i to co innego śmieszy, może się dla ciebie wydawać żałosne. Cóż dla mnie humor w tej produkcji istotne jest żałosny, ale nie uważam, że ludzie śmiejący się oglądając go, są opóźnieni intelektualnie.
Poza tym jak to napisano w poście wyżej, miała byc to lekka produkcja. Cóż, dla mnie jest zbyt "lekka".
Produkcja lekka, czy nie lekka, produkcja bardzo kiepska. I nigdy nie dorówna pierwowzorowi. Realia serialowe zupełnie z innej planety niż Polska. Niewypał. Tyle.