Po prostu szajs jakich mało. Nie wiem komu się może podobać. Dziwie się ,że takie coś może w ogóle śmieszyć ludzi! Tani humor pokazany w tym serialu wywołuje we mnie ataki spazmów. Jak widzę ten serial w TV od razu przęłanczam na inny kanał. Nie mogę na to patrzeć. Żal aż pośladki ściska. Widzowie tego serilalu pewnie nie wiedzą co to jest dobry humor. Aha jeszcze jedno co mnie w tym serialu dobija to "wspaniała" rola Agnieszki Dygant. Mówcie co chcecie, ale ja w niej nic nie widzę. Tylko pustą wariatkę. Nie chcę nikogo obrażać ,ale taka jest prawda. Pewnie całe grono jej wiernych fanów rzuci się na mnie z tym ,że ona jes wspaniałą aktorką przecież nie dostałaby Telekamery jakby nią nie była. Powiem wam jedno. Nie mieli komu dać to jej dali. Nasza polska teliewizja jest uboga w bardzo dobrych aktorów. Przyznają więc nagrody takim ludzią jak Dygandówna. Naprawdę żal, głęboki żal. Moja ocena serialu (1/10)
Ja ci powiem, komu może się podobać: mi :) Widać masz inne poczucie humor i najzwyklej w świecie ten z "Niani" do Ciebie nie trafia. Taka prawda, nie trzeba przy tym uważać nas za 'bezmózgich śmiechaczy' ;) (tego nie powiedziałać, to mój przykład :)).
Moim zdaniem Agnieszka Dygnat to dobra aktorka. Dobrze zagrała postać Franię Maj. Widziałam, jak gra parę innych ról, i aż się zdiwiłam, jak dobrze potrafiła je odtworzyć. A nagrodę przyznali jej, bo według opinii publicznej zasłużyła i zostało to wyrażone przez oddanie na nią głosów, ot co. :)
Pozdrowienia i niech kisiel szarlotkowy będzie z Wami ^^