PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71750
6,3 16 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

b-e-z-n-a-d-z-i-e-j-a!!!

użytkownik usunięty

film nieśmieszny, dygant szczerzy gębe, dzieci grają jak klocki lego na patelni, ten serial powinien być zdjęty z anteny i powinni o takiej godzinie dawać dobre, filmy np.tramwaj zwany porządaniem czy obywatel kane.

ocenił(a) serial na 10

Tobie nie musi się podobać. Z anteny go nie zdejmą bo jak widać nadal leci co oznacza, że ma oglądalność a oglądalność oznacza, że ludziom się podoba.
Dygant gra tu doskonale, dzieci fakt nie grają najlepiej ale jakoś to nie robi różnicy. Film jest śmieszny w pewnym sensie.

ocenił(a) serial na 4

Klocki lego na patelni. xD
Trochę się z tym zgadzam. Polska niania nie jest taka śmieszna, jak oryginał. Czasem humor jest strasznie wymuszony. A w poprzednią sobotę, to nie było z czego się śmiać, niestety. :-/

ocenił(a) serial na 1
S_H

Wiesz tam nigdy nie ma się z czego śmiać...

To zależy jakie się ma poczucie humoru. Do jednych to trafia, do drugich nie. Mi osobiscie bardziej podoba sie niz orginał:)

eletariel

Zgadzam sie ostatnio ogladalam oryginal i jakos nie bylo sie z czego smiac;/

Zgadzam się;/ Bez urazy, ale nie wiem kto to ogląda.

ismena1990

Zapewniam cię, że ten któremu się to podoba i ma inne poczucie humoru niż ty:)
pzdr

ocenił(a) serial na 10
eletariel

Jak dla mnies serial jest świetny...ale o gustach się nie dyskutuje Mogę się zgodzić jedynie co do dzieci troche sztywne..na pewno nie nazwiemy ich aktorami! Myślę jednak, że największym atutem serialu jest Adam Ferency. Rola BOSKA!!!

zgadzam się z odpowiedzią Fly, bo tak naprawdę każdy ma inny gust i humor

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

tak powinni zdjąć go z antenki by nie zaśmiecał czasu

Powiem tak ten serial sie popsuł jest co raz mniej zabawny prawie wogole nie bawi gdybym mial go ocenic dalbym 4/10