film nieśmieszny, dygant szczerzy gębe, dzieci grają jak klocki lego na patelni, ten serial powinien być zdjęty z anteny i powinni o takiej godzinie dawać dobre, filmy np.tramwaj zwany porządaniem czy obywatel kane.
Tobie nie musi się podobać. Z anteny go nie zdejmą bo jak widać nadal leci co oznacza, że ma oglądalność a oglądalność oznacza, że ludziom się podoba.
Dygant gra tu doskonale, dzieci fakt nie grają najlepiej ale jakoś to nie robi różnicy. Film jest śmieszny w pewnym sensie.
Klocki lego na patelni. xD
Trochę się z tym zgadzam. Polska niania nie jest taka śmieszna, jak oryginał. Czasem humor jest strasznie wymuszony. A w poprzednią sobotę, to nie było z czego się śmiać, niestety. :-/
To zależy jakie się ma poczucie humoru. Do jednych to trafia, do drugich nie. Mi osobiscie bardziej podoba sie niz orginał:)
Jak dla mnies serial jest świetny...ale o gustach się nie dyskutuje Mogę się zgodzić jedynie co do dzieci troche sztywne..na pewno nie nazwiemy ich aktorami! Myślę jednak, że największym atutem serialu jest Adam Ferency. Rola BOSKA!!!