Oglądałam amerykańską Nianie i w porównaniu do naszej to jest dopiero dno! A nasza polska Niania jest super- Dygant świetnie ją gra, choć jej natura aktorska jest wogle inna, Konrad z Karoliną są świetni , tacy z charakterem w przeciwieństwie do amerykańskiej wersji. Moim zdaniem to fajny, familijny film, w którym Dygant pokazuje jak świetną jest aktorką.
Zgadzam się z tobą. Nasza niania jest lepsza chociaz pompoc domowa tez lubie poogladac. Nikt inny nie pasowal by do roli Frani tak jak Agnieszka Dygant.
zgadzam się z snapple,
pisze się tą Dygant i jeśli tak lubisz jole rutowicz to
pisz jej imię i nazwisko dużą literą
yola srutowicz-drutowicz to od nikogo i nic lepszego nie zagra, chyba, że własny kał ! Fizjonomię i inteligencję ma jak jej własny różowy koń, którym podnieca się jak Viagrą ! Dla czegoś takiego to nawet stosu szkoda, by ją spalić !
o co wam chodzi z Agnieszką Dygant.
mówici ze jest pusta i wogule ale ona ma tak grać... postac niani jest dosyc głupiutka i niezrównoważona.. tego wymaga od niej rola
pani agnieszka moim zdaniem jest świetna w tej roli...
Według mnie też. Nie zagrałaby lepiej każda laska patrząc na "gwiazdy" w Polsce.Dygant fajnie gra. Nie jej wina że ma taką rolę. Sprawdza sie w niej bardzo dobrze
a ja będę bronił agnieszkę dygant!!!
uważam, że dobrze gra w serialu a co najważniejsze nie jest kopią niani z USA tylko naszą polską, mam na myśli to, że wykreowała główną postać po swojemu a co najważniejsze na swój sposób, który jest śmieszny dodając jeszcze do tego Pana Kota powstaje naprawdę bomba śmiechu.
Agnieszka Dygant świetnie gra nianie. Jest taka jaka powinna być, ale sam serial stał się już nudny. I szczerze wątpię, aby Jola Rutowicz potrafiła cokolwiek zagrać lepiej od pani Dygant, albo od jakiegokolwiek innego aktora (nie wliczając Paris Hilton, której swoją drogą za aktorkę nie uważam).