Nie ma sprawy

Ed
2000 - 2004
7,6 826  ocen
7,6 10 1 826
Nie ma sprawy
powrót do forum serialu Nie ma sprawy

Jeden z najlepszych

ocenił(a) serial na 10

Cudowny serial, niesamowita akcja i śmieszne dialogi. Dragon ja się z Tobą jednak zgadzam w 100%. Szkoda tylko, że już się skończył. Czekam na powtórki, albo może nową serię :)

użytkownik usunięty
allanah

zgadzam sie z Tobą nie tylko w 100% ale nawet i w więcej:) tylko czy mógłby ktoś mi powiedziec jak on sie skończył bo ominąłem niestety ostatni odcinek:(

ocenił(a) serial na 10

W zasadzie trochę się zawiodłam końcówką, bo miałam nadzieję że Ed się oświadczy Carol, albo coś w tym stylu, a on ją tylko namiętnie pocałował na pożegnanie. I wyjechała z Dennisem :( Ogólnie skończyło się dziwnie... :)

ocenił(a) serial na 10
allanah

Ech, dobra, sami tego chcieliście =)
jako ze przetrząsnęłam wsyztskie strony o Edzie i Tomie Cavanagh, to powiem Wam trochę co będzie dalej.
Ostatni odcinke, na którym się zkończyło (odcinek 44- "Last chance") to dopiero połowa całego serialu. Cały serial ma 83 odcinki. Więc jak widzicie nie wolno się zawodzić na tym odcinku, bo to wcale nie jest koniec. Mogę Wam powiedzieć, że na ten prawdziwy koniec Carol Vessey i Ed Stevens wezmą ślub- na początku w prześmiesznych ubraniach, a kościół będzie cały przystrojony na kolorowo.

A poza tym, pisałąm do TVN Siedem i oni mi odpisali, że owszem puszczą kolejne odcinki, jak tylko otrzymają na nie licencję (czyli je wykupią od producenta).

Mam nadzieję, ze ten dzień nadejdzie niedługo, bo naprawdę chciałabym ten serial obejrzeć w normalnym ładnym formacie w moim telewizorze a nie na monitorze komputera.

ocenił(a) serial na 10
Carol

To raczej byłoby niemożliwością, aby tak się skończyły wszystkie ich perypetie, bo końcówka tej serii była aż przesycona podtekstami o tym, że to nie jest koniec wszystkiego :))

Ciesze się, że wszystko skończy się tak, jak myślałam żeby się skończyło :))

Pozdrawiam Carol! :)

ocenił(a) serial na 10
allanah

Teraz możemy tylko czekać, aż wreszcie puszczą to w TV...

A tak swoją drogą, to obejrzałabym sobie jakiś film z Tomem Cavanagh... =)

Pozdrowienia Allanah

użytkownik usunięty
Carol

Carol, gdzie dorwalas pelne odcinki Ed'a ?
:)
pozdr.

ocenił(a) serial na 10
allanah

Szczerze mówiąc to trafiałam na nie przezz przypadek. Na ostatni odcinek trafiłam dzięki czyjemuś wpisowi na jakiejś angielskiej stronie tego filmu. Szukałam przez Kazee ale przez ten program nie znalazłam. Wpisywałam po prostu w różne wyszukiwarki (głównie angielskie) hasła związane z tym serialem i tak poznajdowałam je sobie =)

Ale i tak już nie mogę doczekać się, żeby TVN Siedem to puściło.

Pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
Carol

Ja również z chęcią obejrzałabym sobie jakiś filmik z Tomem Cavangh, szkoda że jakoś tak mało ich w TV... :))

Juz nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow!! :D

użytkownik usunięty
allanah

siema! uzależniłem się od tego serialu. on nie jest jednym z najlepszych, on jest najlepszy!! możecie podać stronke z której można go ściągnąć ?
thx

[ !!!oglądajcie ED'a!!! ]

użytkownik usunięty

Ale moglibyscie podac jakas strone gdzie mozna sciagnac te odcinki lub je jakos przeslac jezeli ktos bylby tak mily i mi pomogl to na arch_666_angel@tlen.pl thx z gory za pomoc