Nie ma sprawy

Ed
2000 - 2004
7,6 826  ocen
7,6 10 1 826
Nie ma sprawy
powrót do forum serialu Nie ma sprawy

znów w tv

ocenił(a) serial na 10

od dzis codziennie o 14:00 na TVN7 jest emitowany ten serial!! od początku.
pozdrawiam .. fanów :o)

ocenił(a) serial na 10
bejbii_

Jak tylko zobaczyłam go ponownie, najpierw krzyknęłam radośnie "O Boże!" (:D) a zaraz potem pomyślałam, że trzeba będzie powiadomić o tym tutaj resztę. Dobrze, że już to zrobiłaś :-)

Pozdrawiam, C.

ocenił(a) serial na 10
Carol

Niestety Carol...pora jak zwykle...NIELUDZKA! Ale to tak zawsze ;-) Ważne, że to nasz kochany Ed :)
Pozdrawiam Carol i fanów :)

ocenił(a) serial na 10
allanah

Jak komuś nie pasuje to może oglądać rano o 5 =) =D, ja właśnie o tej porze zobaczyłem ten film pierwszy raz od dawna i w pierwszej chwili myślałem, że z powodu krótkiego snu mam zwidy =).

ocenił(a) serial na 10
bejbii_

Mi tam pora w zasadzie odpowiada, nie licząc piątków, w każdym razie jest na pewno lepsza niż ta emisji 3-4 serii (nie mam pojęcia jaka siła mnie wtedy zdzierała z łózka o 5.45). No cóż. To się nazywa miłość ;)

Pozdrawiam, C.

bejbii_

Nie dowiedziałabym się o tym serialu gdyby nie choroba... Co to za godzina - 13.50!!!! Zwłaszcza, że od dzisiaj puszczane są nowe odcinki, 5 seria chyba. Może faktycznie zbombardować TVN mailami? Bo video dawno wyrzuciłam, a o 14 zwykle w pracy jestem:( A wystarczyłaby nawet 17, zamiast audio-tele chociażby. Paranoja!
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli, wystawianych wciąż na próbę...

ocenił(a) serial na 10
superbenek

...ciekawe na jakim teraz jest etapie ten serial - ktora to seria (niestety tak dobrze nie rozpoznaje).
super, ze serial jest ale rzeczywiscie godziny emisji sa dziwne!!