PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262318}

Nie ma to jak hotel

The Suite Life of Zack and Cody
2005 - 2008
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26166
7,2 6 krytyków
Nie ma to jak hotel
powrót do forum serialu Nie ma to jak hotel

10/10

ocenił(a) serial na 8

Jeżeli chodzi o mnie to nie przepadam za sitcomami. Nie lubię jak ktoś mi mówi, kiedy mam się śmiać. Jednakże, jeżeli chodzi o ten serial to moje zdanie jest inne. Uważam go za najlepszą produkcję Disney Channel. Humor jest bardzo dobry, każdy odcinek to inne, nowe i świeże pomysły. Aktorstwo również jest bardzo dobre, oczywiście jeżeli chodzi o produkcję tego typu. Brenda Song jak dla mnie, wypada najlepiej. Jest świetna grając swoją postać. WIELKI minus dla polskiej dubbingowanej wersji serialu, który niszczy całą przyjemność z serialu. Na szczęście jest posiadaczem Cyfrowego Polsatu i mogę oglądać ten wspaniały serial w wersji oryginalnej.

ocenił(a) serial na 9
Pemol

Ja posiadam cyfre +tam jest lektorem i z dubbingowanej nie przeszkadza nie stery nie jest napisane ze kazdy polak XXI w musi znac agielski dlatego orginalnej wersji nie dal bym mi ten serial tyle radosci ciekawe czy bedzie 4seria

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

Nie napisałem, że każdy musi znać angielski. Napisałem, że ja oglądam w wersji oryginalnej. a tak na marginesie to jako Polak to powinieneś chociaż nauczyć się pisać po polsku;-)

Pemol

ja też mam cyfre i wolę oglądać serial w orginale. ale przyznacie chyba, że stare odcinki są o niebo lepsze od tych nowych?

ocenił(a) serial na 9
milejdi

Dla mnie jest sasmo czyli ekstra i licze na nowe odcinki