Jak mozna to w ogole nazwac ''serialem komediowym''?Nudne rzeczy i dialogi.A Carey i Maddie nie sa wcale tak smieszne.Zdecydowanie lepszy NTJS.Nudny Cody i egoistyczny jego brat blizniak,Zack.Swiat według Kiepskich przebija NTJH.
Zależy co kogo śmieszy. To, że Ciebie nie śmieszy, nie znaczy, że nie jest to serial komediowy... Bo taka kategoria właśnie pasuje jak najbardziej. Ale porównania "Świata według kiepskich", i "Nie ma to jak hotel", nie rozumiem kompletnie.
Dla mnie Nie ma to jak hotel ma wiele zabawnych momentów, a co do Świata według Kiepskich? To serial dla głupków i prostaków, dlatego Kiepscy mają wysoką oglądalność ponieważ w Polsce jest wiele osób nie wykrztałconych poprostu prostaków, wieśniaków i oni utożsamiają się z bohaterami bo są do nich podobni. Mają podobne problemy: głupota, alkohol, brak pieniędzy, chęć wzbogacenia się itp.
Całkowicie się z tobą zgadzam. Ten serial jest dla wiochy mieszkającej w miastach właśnie tacy ludzie przynoszą straty całemu naszemu społeczeństwu.
Może Świat kiepskich to serial dla wieśniaków ale w takim razie suite life to serial dla niedorozwojów i debili.
I wiesz co ci powiem znam wiele wykształconych osób które lubią kiepskich,ale ty johny999 i twój serdeczny kolega pierza6 jesteście proste chłopaki i nie rozumiecie że nie każdemu podoba się to samo, idzcie oglądac suite life bo do takiego poziomu wam Bozia pozwoliła dorosnąć.Walciew konia na nieśmiesznych tekstach tej pojebanej london.
ADIJOS.
PS.Takimi gierojami jesteście przez neta a w realu to fani kiepskich pierdem by was zabili,leczcie sie na nogi bo na główke już za póżno,a jak coś odpiszecie to znaczy że jesteście wieśniakami(choc i tak pewnie nie macie czasu mi odpisać bo jetescie na gej party z fanami suite life).
Odwal się od mojej recenzji!!!!!!! A johny999 to nie mój kolega ale mamy podobne zdanie . Nie twierdze że wszyscy którzy oglądają kiepskich to idioci ale większość z nich.
Boże ty jesteś popier*dolony!!! Po co wogóle porównywać serial Suite Life, który jest dla dzieci i Kiepskich którzy są skierowani do dorosłych? Dobrze że chociaż cenzurują słowa bo inteligentni ludzie nie zostawili by na producentach suchej nitki! Wcale nie trzeba kląć żeby coś było śmieszne a widok Ferdynanda Kiepskiego przed telewizorem z Mocnym Fulem w ręku wcale mnie nie śmieszy wręcz smuci bo tak wygląda polskie społeczeństwo. Znam kilka przykładów;p