Najlepszy ze wszystkich aktorskich seriali Disneya : ) Śmieszny, przyjemny i nie tak głupi jak te
nowe Jessie czy Nadzdolni. Teraz to ogólnie nie oglądam Disney Channel, bo samo badziewie
puszczają. A jak jest coś lepszego, to budź się w środku nocy bo leci np. Nowa Szkoła Króla.
Tęsknię za dawnymi czasami.
ehh dokladnie tak, pamietam jak w gimnazjum z wielka przyjemnoscia ogladalem disney channel xD nie ma to jak hotel, czarodzieje z waverly place, hannah, Amerykański smok Jake Long itp
Te czasy już chyba nie wrócą : ( Na Disney Channel nawet kreskówek nie ma... Ten kanał to porażka, pomimo cudownego nazwiska w nazwie. Myślę że pan Walt załamałby się, widząc te seriale.
Prawda. Może lepsze od Disney Channel, ale tak czy siak kiepskie. Gdzie się podziały hity CN ?! Chojrak, Dodgers, Bravo, Maska, Mroczne Przygody, Żukosoczek etc. Kochałam te kreskówki ; (
Potwierdzam świetny serial. Szkoda że nie puszczają go już w TV. Ostatni raz leciał we wrzeniu tamtego roku a statek w sierpniu 2013 w weekendy.
Musisz sobie przypomnieć Nie ma to jak statek, bo było lepsze od tego, albo Czarodzieje z Waverly Place, bo to też równie dobre cudo. No a co do nowych seriali to Wodogrzmoty Małe oraz Fineasz i Ferb to cudeńka.
Chyba jednak wolę Nie ma to jak hotel od Nie ma to jak statek, ale ten drugi też mi się podobał. Czarodziejów lubię, tak samo jak Phila z przyszłości czy Cory'ego w Białym Domu, ale to już chyba nieco zapomniane pozycje. Z kreskówek oczywiście też uwielbiam Fineasza i Ferba, jak i wiele innych, głównie starszych (Kim Kolwiek, Brenda i Pan Whiskers, Nowa Szkoła Króla, Byle do przerwy, etc.). Wodogrzmotów przyznaję że nie oglądałam, za to ostatnio wzięłam się za Sowi Dom i wydaje mi się że to nawet całkiem niezła produkcja (fabularnie może nie wybitna, ale kreskę ma śliczną).
Popatrzyłem na ten Swoi dom i stwierdzam, że na filmwebie okładka serialu nie wygląda na ładną kreskę. Aczkolwiek nigdy nie oglądałem, więc nie będę oceniać.
Można zerknąć na fragmenty odcinków na YT. Mnie osobiście podoba się styl tej animacji, a także jej tempo (mam wrażenie że nowsze produkcje bywają "przedynamizowane", jak ja to nazywam).
Ja w wakacje rewatch robiłam, ale zatrzymałam się chyba na 4 odcinku, a tych nowych jeszcze nie oglądałam :((
Ja kupiłem sobie Disney+ właśnie coś koło wakacji, ale nie dotarłem do Czarodziei z Waverly Place, ale zrobiłem re-watch Nie ma to jak hotel i sporej części Nie ma to jak statek.
Masz IG? Można pogadać tam, zamiast tutaj.
Chciałem Cię spytać, czy lubisz robić sobie takie rewatche starych seriali i filmów, czy to jakiś wyjątek.
Ale nie wiem, czy tutaj kontynuujemy rozmowę, czy przechodzimy na IG.
Mój IG: The Dark Przemko lub Itsmeprzemko