Aż żal .?? No przecież słowo żal jest typowe dla pokemonów no nie .??? Czyli ty jesteś pokemonem tak .? I czy tobie podoba się tylko te h2o .?
zauważyłam Phoebe , że ty prawie każdy serial obrażasz ! weź wkońcu
zamknij jadaczkę . ! oglądaj to co ci się podobaa . proste . a to czego
nie lubisz zostaw w spokoju . ! prostaczko . ;D
Jadaczkę? A ja myślałam, że tutaj się pisze... Czyżby potwierdziło się powiedzenia, że "człowiek uczy się całe życie"?
O matko.! Ty weś zamknij się naprawde .! Skąd możesz wiedzieć że ja lubie tylko seriale z disney channel [ i weś ty dziwczynko idź się naucz j.angileskiego bo nawet byle słowa w tym jezyku napisać nie umiesz] Wcale nie lubie wszystkich. to jedyny jaki lubie i nie pisz tematow takich bo to nie ma sensu
,,i weś ty dziwczynko idź się naucz j.angileskiego bo nawet byle słowa w tym jezyku napisać nie umiesz]"
a Tobie przydała by się ortografia
A pozatym skąd stwierdzenie,że Phoebe123 nie umie pisać po angielsku?
Ahaha.! Proszę cię .! Ja gubię litery to wszystko .! A te ,,weś" przyznam mój błąd. Nie jestem idealna każdy popełnia błędy . No a co do tego że Phoebe123 nie umie napisać słowa w j.angielskim to widać sama się przyjrzyj nie umie napisać disney channel pisze; disney [czy tam disnej] czanel czy to nie jest dowód na to że ona j. angielskiego nie umie. Chyba jest.
Hehehe śmieszna jest ta wasza "kłótnia"...
No ale dobra tam..Ogólnie ten serial jest fajny bo można się nieźle pośmiać...
I śmieszna, i głupia. Sensu też w niej nie widać.
O tak, chyba jedyna jego zaleta.
Phoebe123,dziecko drogie. Obrażasz " Nie ma to jak hotel", a sama fascynujesz się serialem dla dzieci z szablonową fabułą,humorem niskiej klasy i zerowym przesłaniem. Ok,skoro juz jesteś tak wielką fanką tej szmiry H2o,to nie musisz pzry okazji obrażać każdego innego serialu dla młodzieży. Dorośnji.
Przynajmniej w " Nie ma to jak hotel" wszystko tryuma się kupy i nie zaprzecza powszechnie obowiazujacym parwom fizyki i anatomii.Poza tym z " Suite Life" można wynieść przesłanie jeśli tylko patrzy sie obiektywnie.
Phoebe123:
przestań sie wreszcie madrzyc! bo jak widze komentujesz wiekszosc filmow. dobrych filmow. spojrz na swoje ulubione..... moze teraz razem sie posmiejemy z twojego jakze wysokiego poziomu??
Nie masz się juz do czego doczepić to wytykasz innym literówki? Że niby ty jesteś taka bezbłędna? To żałosne. A jeśli nie wiesz o to znaczy "mądre" to znam już powód twojej fascynacji h2o...