Moim zdaniem ten serial jest najlepszy ze wszystkich z Disneya. Nie ma w nim głupkowatych scen jak np w Nie ma to jak statek i cały czas można się pośmiać. Tylko szkoda że na DC leci tylko po 21.00 i w końcu ma zniknąć z anteny!!!!!!!!!!!! Jeszcze najlepszym serialem był Swiat Raven Ogółem serialom DC daje takie oceny:
Nie ma to jak hotel 10/10
Nie ma to jak statek 8/10
Hannah Montana 7/10
Słoneczna Sonny 8/10
Świat Raven 10/10
Cory w białym domu 9/10
Czarodzieje z VP 8/10
Tak z ciekawości pytam: jakie filmy lubisz? Bo żeby serialikom Disneya dawać 10/10, to daje do myślenia. Kwestia gustu. Dla mnie:
Nie ma to jak hotel 2/10
-||- statek 2/10
Hannah Montana 1/10
Słoneczna Sonny 1/10
Czarodzieje.. 1/10
zdziebko za daleko poszłaś ;)
Nie ma to jak hotel 8/10
Nie ma to jak statek 7/10
Hannah Montana 1/10
Słoneczna Sonny 3/10
Świat Raven 2/10
Cory w białym domu 1/10
Czarodzieje z VP 8/10 (tak wiem że za dużo ;) marne efekty specjalne
itp. ale serial się ogląda przyjemnie , i chyba mam do niego jakiś
sentyment ;) )
Nie poszłaś bo nie jestem dziewczyną !!!
Teraz daję serialom DC inne oceny:
Nie ma to jak hotel 8/10
Nie ma to jak statek 6/10
Hannah Montana 3/10
Słoneczna Sonny 2/10
Świat Raven 8/10
Czarodzieje 4/10
Cory w BD 5/10
Wiele z nich miło się ogląda i można sie rozlużnić
ludzie się zmieniają !!!!!!!!!!!! A tak na serio to nie wiem czemu wtedy dałem im takie oceny, chyba mnie diabeł opętał czy co !
Teraz są jeszcze niższe:
NTJH 7/10
NTJS 5/10
HM 1/10
SS 2/10
ŚR 7/10
CWBD 4/10
CZZVP 5/10
Fakt, że jeśli chodzi o te wszystkie seriale Disneya to wg mnie ten "Nie ma to jak hotel" jest fajny. ; ]]] Bo reszta taka przesłodzona.
Czemu uważasz że reszta jest przesłodzona? Nie ma to jak statek jest wydaje mi się jeszcze mniej przesłodzony niż nie ma to jak hotel .Można się pośmiać a przy tym są tam sytuację które nie zostaną zrozumiane przez dzieci które oglądają NTJH. Oczywiście bardzo lubi nie ma to jak hotel ale jest on dla mnie trochę za dziecinny a szczególnie pierwszy sezon .
Dla mnie jest:
1. Nie ma to jak hotel.
2. Nie ma to jak statek.
3. Czarodzieje z Waverly Place (wiem, że efekty słabe i sztuczne, ale przyjemnie się ogląda).
3. Hannah Montana.
4. Słoneczna Sonny.
5. Jonas (brrr...).
Od ocen się powstrzymałem, by nie wywoływać burzy :)
Nie ma to jak hotel jest najlepszy z tych wszystkich seriali Disney-a 8/10 Statek jest gorszy bo jest bardziej podobny do innych i są tam głupawe gesty itp. ale i tak jest niezły i na 7 lub 8 zasługuje Hanna Śmietanna zasługuje na 3,4 lub 5 bo 1 odcinki nie były złe potem coraz gorzej, Czarodzieje moim zdaniem na 5 lub 6 zasługują Świat Raven również był jednym z najlepszych seriali w Disney-u nie wiem dlaczego zdjeli go z anteny, ja mu daje 8. Jonas to lepiej nie komentować bo to totalna beznadzieja 1/10, a Słoneczną Sonny też miło się ogląda czasami śmieszna jest więc 7/10 ma. Przy oglądaniu tych seriali trzeba pamiętać że to są produkcje dla dzieci w wieku 5-13 więc mogą być tam jakieś naciągnięcia ale ja czasami lubie pooglądać takie seriale na luzie.