Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Od razu napisze, ze jestem zajebistym fanem tego serialu. Ale boje się, ze będzie się ciągnął jak "Moda na sukces" i kto wie, może mi przyjdzie nie dożyć końca sagi. Oby wysłali wszystkie demonki do swojego ciepłego domku i przeszli na zasłużoną emeryturkę. Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 10
CrissAngel_filmweb

Chyba grubo przesadzasz. Modzie... to raczej nic nie dorówna (chyba że Klan). Spotkałam gdzieś się z informacją, że 10 sezonów to max, choć i tak nie jest pewne czy powstanie 9.

ocenił(a) serial na 9
CrissAngel_filmweb

Oprócz demonów jest wiele innych potworów, więc na emeryturę nie mają co liczyć.
Też uważam, że to porównanie jest lekką przesadą. Jak osoba wyżej: myślę, że powstanie góra 10 sezonów. SPN jest kasowy, dlatego kręcą kolejne, ale nie będzie to trwać w nieskończoność, tym bardziej, że oglądalność jest już niższa (choć, jak mówiłam SPN nadal przynosi sporo mamony).
Mnie to cieszy, mimo że nie ma już tego poziomu z sezonów 1-5. Mam nadzieję, że jak już będą kończyć, to zrobią moje wymarzone zakończenie: spektakularna śmierć Winchesterów w akcji. W ostateczności jak odjeżdżają impalą w stronę zachodzącego słońca, żeby zająć się nową sprawą. ;)

ocenił(a) serial na 9
CrissAngel_filmweb

Jak dla mnie, to 8 sezon powinien być ostatnim. Zamkną wreszcie tę bramę piekła i wykurzą demony ze świata... chociaż problemem pozostają potwory, których tak nagle zrobiło się mało, odkąd na scenie pojawiły się anioły i demony. Może w 9 sezonie też zamkną jakąś bramę, która odeśle wszystkie potwory (chociaż lepiej by było, gdyby ta brama do piekła też pochłonęła potworaki). Chciałabym wreszcie zobaczyć koniec tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
FanOfAkatsuki

Ja z jednej strony również uwazam, że 8 sezon powinien być ostatni a z drugiej strony bedzie mi bardzo cięzko pożegnać się z serialem... Jeśli Supernatural będzie się ciągnąć jak MNS, to wróżę sobie, że jak moja babcia teraz wpatruje się w starzejącego się Ridża tak ja będę ślęczeć i podziwiać staruszka Deana ^^

ocenił(a) serial na 9
FanOfAkatsuki

Serial w pewnym sensie już się skończył. Nie pamiętasz jak nazywa się ostatni odcinek 5 sezonu ?? A tak na serio to ciężko będzie wymyśleć lepsze zakończenie serialu niż to z 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
maslascher

Tutaj masz wszystkie odcinki opisane z 5 sezonu, znajdź sobie. Ogółem polecam stronkę, bo fajna i dużo info na niej jest ;)

http://www.supernatural.com.pl/episodes/sezon/5.html