Od razu napisze, ze jestem zajebistym fanem tego serialu. Ale boje się, ze będzie się ciągnął jak "Moda na sukces" i kto wie, może mi przyjdzie nie dożyć końca sagi. Oby wysłali wszystkie demonki do swojego ciepłego domku i przeszli na zasłużoną emeryturkę. Pozdrawiam !
Chyba grubo przesadzasz. Modzie... to raczej nic nie dorówna (chyba że Klan). Spotkałam gdzieś się z informacją, że 10 sezonów to max, choć i tak nie jest pewne czy powstanie 9.
Oprócz demonów jest wiele innych potworów, więc na emeryturę nie mają co liczyć.
Też uważam, że to porównanie jest lekką przesadą. Jak osoba wyżej: myślę, że powstanie góra 10 sezonów. SPN jest kasowy, dlatego kręcą kolejne, ale nie będzie to trwać w nieskończoność, tym bardziej, że oglądalność jest już niższa (choć, jak mówiłam SPN nadal przynosi sporo mamony).
Mnie to cieszy, mimo że nie ma już tego poziomu z sezonów 1-5. Mam nadzieję, że jak już będą kończyć, to zrobią moje wymarzone zakończenie: spektakularna śmierć Winchesterów w akcji. W ostateczności jak odjeżdżają impalą w stronę zachodzącego słońca, żeby zająć się nową sprawą. ;)
Jak dla mnie, to 8 sezon powinien być ostatnim. Zamkną wreszcie tę bramę piekła i wykurzą demony ze świata... chociaż problemem pozostają potwory, których tak nagle zrobiło się mało, odkąd na scenie pojawiły się anioły i demony. Może w 9 sezonie też zamkną jakąś bramę, która odeśle wszystkie potwory (chociaż lepiej by było, gdyby ta brama do piekła też pochłonęła potworaki). Chciałabym wreszcie zobaczyć koniec tego serialu.
Ja z jednej strony również uwazam, że 8 sezon powinien być ostatni a z drugiej strony bedzie mi bardzo cięzko pożegnać się z serialem... Jeśli Supernatural będzie się ciągnąć jak MNS, to wróżę sobie, że jak moja babcia teraz wpatruje się w starzejącego się Ridża tak ja będę ślęczeć i podziwiać staruszka Deana ^^
Serial w pewnym sensie już się skończył. Nie pamiętasz jak nazywa się ostatni odcinek 5 sezonu ?? A tak na serio to ciężko będzie wymyśleć lepsze zakończenie serialu niż to z 5 sezonu.