Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97104
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

oglądnąłem cztery sezony, film ciekawy, niestety kolejne sezony są z napisami, nie ma z lektorem, orientuje się ktoś co jest grane?

ocenił(a) serial na 8
ruski011

Nigdzie nie znajdziesz póki co Supernatural z lektorem (od 5 sezonu.), bo polskie stacje, nie chciały go po prostu wyemitować, z racji na zbyt szczególne wątki religijne.

Lexa17

to jest właśnie Polska:( czyli raczej z lektorem nie będzie. Znam angielski ale nie na tyle by oglądać:) mam taką pracę przy której łatwo zasnąć choć nie mogę i oglądam seriale, mam już za sobą Prison Break, Dexter, the Walking Death oraz wszystkie części Spartakusa i detektywa Monka. Możesz coś polecić? Przymierzam się do Breaking Bad ale nie wiem czy nie będzie za słaby po Dexterze i Supernatural:)

ocenił(a) serial na 9
ruski011

BB to bardzo dobry serial. :) A lektor to zabójstwo dla serialu. Ja bym polecała spróbować z napisami, może zmienisz zdanie.

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Z napisami jak dla mnie ogląda się lepiej. BB jest bardzo nierówny, zazwyczaj są prawie same nudy ale niekiedy trafi się odcinek rewelacyjny,

ocenił(a) serial na 8
ruski011

Na razie nie mamy co liczyć na polskiego lektora, nie wiadomo kiedy się to zmieni. (myślę, że niestety nigdy.)
Osobiście oglądam z napisami, ale nie wiem czy Tobie by pasowało. Może jednak spróbuj obejrzeć z napisami? Lektor czasami nie oddaje komizmu sytuacji.
Breaking Bad nie oglądałam ale także zamierzam - słyszałam, że jest bardzo dobry.
Resztę seriali, które wymieniłeś już oglądałam i jestem z nich zadowolona. Teraz czekam na premierę trzeciego sezonu Gry o Tron - nie jest on dla wszystkich, wszystko zresztą zależy od gustu. Jestem na bieżąco z Supernatural i The Walking Dead.
Mogę wymienić także następujące seriale: Synowie Anarchii, Sherlock, The Wire, Lost..