oglądnąłem cztery sezony, film ciekawy, niestety kolejne sezony są z napisami, nie ma z lektorem, orientuje się ktoś co jest grane?
Nigdzie nie znajdziesz póki co Supernatural z lektorem (od 5 sezonu.), bo polskie stacje, nie chciały go po prostu wyemitować, z racji na zbyt szczególne wątki religijne.
to jest właśnie Polska:( czyli raczej z lektorem nie będzie. Znam angielski ale nie na tyle by oglądać:) mam taką pracę przy której łatwo zasnąć choć nie mogę i oglądam seriale, mam już za sobą Prison Break, Dexter, the Walking Death oraz wszystkie części Spartakusa i detektywa Monka. Możesz coś polecić? Przymierzam się do Breaking Bad ale nie wiem czy nie będzie za słaby po Dexterze i Supernatural:)
BB to bardzo dobry serial. :) A lektor to zabójstwo dla serialu. Ja bym polecała spróbować z napisami, może zmienisz zdanie.
Z napisami jak dla mnie ogląda się lepiej. BB jest bardzo nierówny, zazwyczaj są prawie same nudy ale niekiedy trafi się odcinek rewelacyjny,
Na razie nie mamy co liczyć na polskiego lektora, nie wiadomo kiedy się to zmieni. (myślę, że niestety nigdy.)
Osobiście oglądam z napisami, ale nie wiem czy Tobie by pasowało. Może jednak spróbuj obejrzeć z napisami? Lektor czasami nie oddaje komizmu sytuacji.
Breaking Bad nie oglądałam ale także zamierzam - słyszałam, że jest bardzo dobry.
Resztę seriali, które wymieniłeś już oglądałam i jestem z nich zadowolona. Teraz czekam na premierę trzeciego sezonu Gry o Tron - nie jest on dla wszystkich, wszystko zresztą zależy od gustu. Jestem na bieżąco z Supernatural i The Walking Dead.
Mogę wymienić także następujące seriale: Synowie Anarchii, Sherlock, The Wire, Lost..